Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szóltok, ha egy lány elmondja, hogy tetszetek neki?
Eddig 4szer tettékk meg ezt velem, 3szor nem tetszett, így visszautasítottam, de először, mikor 11 voltam elkezdtünk "járni".
Legtöbbször így azt mondom ne, de kivételek mindig vannak. Ha szerined a srác örülne, mert amúgy félénk típus, akkkor hajrá-
Nem gáz-e kifejezni amit érzel? Te mond, ember vagy???
Ha ő is tetszik nekem( és még nem mondtam neki a te eméletedből leszürve), közölném vele, majd beszélgetni kezdenék vele, megismerjem s ahogy lesz.
Egyáltalán nem gáz, hisz nincs leírva sehol, hogy mindig a pasinak kell kezdeményeznie.
Párszor engem is leszólítottak már, de én örültem neki, jól esett. :) Ha nekem is tetszik a lány, akkor úgymond átveszem az irányítást, és elhívom valahova. Ha nem annyira jön be, akkor megmondom neki az igazat, persze normális stílusban, nem bunkón.
29F
kedves utolsó ne add fel a reményt:D
én most a napokban okoztam ezzel meglepetést egy mások által és saját maga által is csúnyának tartott srácnak, hogy bevallottam hogy tetszik nekem:) sosem gondolta volna hogy nekem pont az esetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!