Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit szóltok hozzá, ha egy nő a hétköznapokban is szinte mindig túl csinosan öltözik?
Figyelt kérdés
Alap a magassarkú, csinos, elegáns ruhák (ami nem feltétlen lenne indokolt, mivel még csak egyetemista) enyhe smink, mindig jól álló haj...
Ez titeket taszítana esetleg?
21/l
2015. szept. 27. 01:07
1/13 anonim válasza:
Azt gondolnám, valamiért kényszeresen többet akar mutatni magából mint amennyi valójában.
2/13 Clark Kent.. válasza:
Hehe, tökéletes. :D Nagyon szeretem a szép nőket. Ha a közelemben lennél biztos megszólítanálak. xD
3/13 A kérdező kommentje:
Hát, így szeretek öltözködni, ilyen a stílusom. Nem hinném, hogy ruha alapján valaki többet gondolna rólam.
2015. szept. 27. 01:40
5/13 anonim válasza:
Nem arról írtam, más mivel gondolna többet rólad, hanem a stílusod miatt te mennyivel akarsz többet mutatni saját magadból.
7/13 anonim válasza:
Ha ő így jobban érzi magát, akkor engem nemzavar.
8/13 anonim válasza:
Egy ilyen nő szóba sem állna velem (szó szerint), ezért hanyagolnám.
9/13 anonim válasza:
Az ilyen nő velem se igen állna szóba :D Meg lehet nem lenne közös téma se nagyon. Szal nekem mindegy, megnézném szívesen, mert biztos kellemes látvány, de ennyi.
10/13 anonim válasza:
Én is sokszor így öltözök, ahogy írtad, bár én magassarkút nem nagyon hordok és azért nem estélyiben mászkálok, de egy csinosabb szoknya, csipkés dolgok meg ilyenek. Mindig lesz olyan, aki emiatt beképzeltnek, sznobnak fog tartani, de inkább azokkal foglalkozz, akik először megismernek és utána alkotnak véleményt. Engem nem érdekel különösebben, ha valakinek ezért nem tetszek, magamért öltözök így, nem azért hogy valakit lenyűgözzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!