Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha évekig iszonyúan belé voltál zúgva egy férfiba, de ő rád sem hederített, majd lefogysz, megnöveszted a hajad, csinosan öltözködsz és hirtelen elkezdene udvarolni?
#2es jól leírta:BOSSZÚ.
Mondjuk max csókig mennék el aztán egy jó szöveggel elküldeném
szerintem ebben semmi gáz nincs. a külső ugyanoylan fontos, mint a belső. amúgy biztos, hogy változott a szeméylsiége
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem fog lefogyni ha ugyanolyan személyiségű, mint régen. Szerintem te az egoistát összetéveszted az öntudatossággal
Irigy vagy és gyenge az akaraterőd, hogy te is foglalkozz a testeddel.
Mindenki elméletileg olyat érdemel, amilyen magával
Ha bele vagyok zúgva, akkor megnézném mi lehet a dologból.
Egyébként olyan nincs, hogy ilyen külső változások mellett, ne lenne jelentős belső változás is. Mert a fogyás egy dolog, de kövéren is lehet jól kinézni.Szóval, ha korábban nem érdekelte a haja, meg a ruhái, akkor most mégis miért?
Lehet, hogy a pasi nem olyan felszínes, mint amit a kérdés sugall, pusztán minden érdeklődést le tud nullázni, ha a másik fél nem fogadja el önmagát.
Ha arról lenne szó, hogy egyszer-kétszer összefutottunk valami buliban, de ő nem vette észre a lányt, más lenne az egész. De ha évekig esélyt sem adott, akkor hagynám a fenébe. Mert hogy első látásra nem tetszik valaki egy dolog, de attól még idővel megfoghat a személyisége olyan szinten, hogy érdekeljen. Nem a levegőbe beszélek, ez saját tapasztalat.
Itt nem egy-két találkozásról van szó, hanem évek teltek el, évek alatt erre lett volna idő.
Ráadásul ha a lány alapból hízásra hajlamos, ki tudja, meddig tudja tartani az alakját? Lehet, visszahízik. Ha nem is olyan mértékben, akkor csak pár kilót szed fel. De bármi miatt változhat a külső átmenetileg.
Tudom, nem divatos a felfogásom, de én akkor is azt mondom, hogy ha valakit olyan szinte befolyásol a külső, hogy annak a változásától teljességben függővé teszi, hogy elfogadja-e társnak a másikat, akkor azzal tartós párkapcsolatot létesíteni iszonyatos nagy hiba és butaság! Ez szintén saját tapasztalat.
Más persze, ha mindketten csak szórakozni akarnak.
most én nem hederítenék rá..volt esélye elbaszta..így járt...
gondolj bele ha teszem azt össze is jönnétek, és házasság+gyerek..terhesség alatt akkor megint elhagyna mert meghíztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!