Hogy öltözködsz otthon ebben a nagy melegben?
Egy rövid szövetnadrág, egy nagy póló.
17L
Poló, rövidnadrág, fehérnemű.
21L
napközben bikiniben vagyok (vagy rövidnadrág + bikini felső)
este, ha már nincs átjárás a családtagok között, csak kettesben vagyunk a párommal, akkor meztelenül vagyok, vagy bugyiban
24/N
Fehérnemű+ rövid, szellős ruha.
33N
Úgy, hogy azt már inkább vetkőzésnek kell nevezni.
26/N
Póló, rövidnadrág.
Este magamra zárom a szobám ajtaját és csak egy alvós, kinyúlt rövidnadrágban vagyok.
21L
Napközben vagy egy egybe ruhát veszek fel ami itthonra még tökéletes vagy felveszek egy bikinit és abba vagyok egész nap abba legalább letudok tusolni és nem kell vetkőzni sem, vagy csak a párom nagy 3xl-es bő pólóját magamra dobom és csak az van rajtam, akkor nincs rajtam se melltartó se bugyi. Ha hazajövök munkából akkor leszoktam vetkőzni bugyi melltartóra és úgy ebédelek, meg csinálom a dolgom, ha leviszem a szemetet gyors magamra kapok egy ruhát és megyek is le, de ha tudom hogy nem megyek már sehova és itthon maradok akkor levetkőzök meztelenre.
Fürdés után még szoktam kicsit netezni vagy megnézek valamit a tv-be akkor már csak meztelen vagyok. Ilyenkor nyáron nálam nincs alvós ruha. Párom is csak egy kinyúlt rövidnadrágot vesz magára esténként vagy boxert, ha épp nem szexelünk de ennyi.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!