Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza minden pasi?
Na 77-es, erre már nem tudsz mondani semmit, csak hogy sörözzek?:D
Amúgy én magasból lefosom, hogy ti mit vergődtök össze-vissza, csak gondoltam kicsit viszályára fordítom nektek a dolgokat, de úgy látszik azt ti meg sem látjátok. Ilyen emberekkel nem lehet kommunikálni, max ti egymással. Sírjatok összeborulva, nekem hót mindegy. :D
Mindig a hülyeségeiteket mantrázzátok, mert nálatok az éremnek csak egy oldala van.
A kérdező helyében én sem küldenék vagy tennék ki ilyen embereknek képet!
Oh, bocsánat, akkor folytassuk
Szóval mi volt olyan vicces azon, hogy néhány rossz tapasztalat? Itt rendszeresen leírják a férfiak tapasztalataikat, hogy mit éltek át. Te pedig csak úgy lazán kijelented, hogy minden férfi a 10/10-es, szép, gyöngyörű arcú, tökéletes alakú nőket akar.
Az állításaidat próbáld már meg valamivel alátámasztani.
A dolgokat pedig nem tudod a visszályára fordítani, mert a férfi az aktív fél, a nő pedig a passzív. Kavarással pedig csak saját magadat járatod le.
Egyébként, már bocs, de, te vagy az egyetlen hozzászóló, akivel nem lehet normálisan kommunikálni megállás nélkül csak osztod a férfiakat és kavarod a szrt róluk. Téged fizetnek ezért? Ha nem egy troll vagy, azt javaslom sürgősen fordulj orvoshoz.
Kisebbségi vagy?
Nem rosszból kérdezem, csak sokaknál ez is lehet egy ok.
Kérdező, privátban küldhetsz képet bárkinek, de ide is rakhatsz fel, nem fognak kidobni miatta, mert a kérdés nem ismerkedős jellegű, csupán véleményt kérsz másoktól.
Ez egyébként melyik társkereső?
"Valószínűleg mindenki szupermodellt keres." - igen persze, tele van a társkereső férfiakkal, akik azért regisztráltak oda, mert az életben nem jöttek össze szupermodellel és úgy gondolták, hogy társkeresőn majd sikerül. Logikus...
kérdező!
"itt mert egyrészt ez NEM társkereső "
ezt mond azoknak is akik már több kérdésnél irták hogy itt jöttek össze életük párjával..
egyébként utcán sem szabadna ismerkedni elvileg leszólitani valakit,mégis sokan csinálják..Kicsit lazulj már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!