Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért utasít el minden pasi mert kövér vagyok? Esélyem sincs boldog párkapcsolatra?
Azért utasítanak el téged, mert látszik rajtad, hogy önmagadat nem tudod elfogadni, egyáltalán nem vagy boldog. Akkor hogyan kérheted azt, hogy más elfogadjon téged? Amúgy pajzsmirigy probléma okozhat elhízást.
21/F
den pasi szereti, kedveli a manöken alkatú nőket. Én is a nőies alkat híve vagyok. Több olyan ismerösöm is volt akik kimondottan a kövér nőket kedvelték.
Olyan is volt akinél a nő egy mázsánál kezdődött. Nem a levegőbe beszélt, be is tartotta! Született két gyermekük és nagyon boldogan éltek együtt majdnem 40 évig. Akkor sajna a szíve megállt! Nyugodjon békében!
Te viszont ne add fel!
Az, hogy kövér vagy nem lehet kizárólagos ok, viszont a külsőd miatti kesergés egy igazi pasitaszító eszköz.
Az egyetlen megoldás amit ismerek: amin lehet javítani, azon javíts és amin nem lehet,azt pedig fogadd el.
Lehet, hogy nem ez a megoldás, de nekem ez jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!