Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért utasít el minden pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért utasít el minden pasi mert kövér vagyok? Esélyem sincs boldog párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Mindig is kövér voltam, nem tudom milyen normális testben élni. Nekem soha nem udvaroltak a fiúk, mint más lányoknak, én senkit sem érdekeltem soha. Viszont nekem mindig voltak szerelmeim, amik ha kiderültek akkor az illető mindig elutasított, megalázott. Ez ugyanígy folytatódott felnőttként is, a 25 feletti férfiakat sem érdeklem, magától senki nem próbálkozik, ha én flörtölök akkor elhessegetnek. Amik voltak párkapcsolataim mind kompromisszumos alapon voltak. Se én nem tetszettem a pasinak, se ő nekem külsőre. Esélyem sincs olyan kapcsolatra ahol testileg is vonzódom az adott férfihez?
2015. márc. 22. 14:33
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jelenleg 163cm/73kg vagyok...voltam már 85 is.... Az egész életem a fogyókúráról, visszahízásról szól. De a normál testsúlyt még soha nem is sikerült elérnem. Ovóda óta kövér vagyok, nincs betegségem. Nem kell nekem jópasi, csak a saját ízlésemnek megfelelő. Akik eddig tetszettek, ők sem a társadalmilag "jó" kategóriába tartoznak, nekem mégis az álmaim lennének.
2015. márc. 22. 14:42
 12/25 anonim ***** válasza:
*Nem minden ....
2015. márc. 22. 14:42
 13/25 anonim válasza:
Mutass egy képet priviben légyszi
2015. márc. 22. 14:50
 14/25 anonim ***** válasza:
4%

Talán többet kellene sportolni és nem kellene zabálni, mint a disznó. Aki nem eszik, az nem is hízik. Szénhidrátot, kenyér, tészta, süti felejtsd el. Sovány hús, és sok zöldség, meg gyümölcs.

Megjegyzem, annyira szánalmas, amikor egy nő ilyen miatt hisztizik, amikor az egyetlen dolog, amit csinálnia kell, az csupán annyi, hogy nem zabál össze-vissza, a semmitől ugyanis nem fogsz hízni. Ó és igen, egy fiataql nő legyen igenis normális testalkatű, ha már most kövér vagy, akkor mi lesz 50 éves korodban? Tessék sportolni is!

2015. márc. 22. 14:50
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
Megértelek.Én vékony,magas srácként vagyok ugyanígy.Nem tartanak férfiasnak a nők,nem kellek nekik.Pedig nincsenek nagy igényeim.Bár úgy gondolom lefogyni tényleg könnyebb,mint jól megizmosodni,próbálj keményen tenni ezért.Én sem adom fel.Sajnos meg kell csinálni ha vonzó párt akarsz magadnak.
2015. márc. 22. 14:53
 16/25 anonim ***** válasza:
PRivatban talan luxus visszairni kicsim?
2015. márc. 22. 14:54
 17/25 anonim ***** válasza:
51%

"Aki nem eszik, az nem is hízik"

Ez pontosan így van. Milyen érdekes hogy a koncentrációs táborokban egy kövér sem volt. Vajon miért? Biztos nem csipszet zabáltak meg cukros üdítőket ittak.

2015. márc. 22. 14:55
 18/25 anonim ***** válasza:
Hmm nem is vagy kövér, csak van egy kis fölösleg rajtad.
2015. márc. 22. 15:00
 19/25 A kérdező kommentje:
Ezt soha nem fogom megérteni hogy a túlsúly meg a zabálás sokak fejében miért jelent egyet. Nem szeretem az édességet, nem iszom üdítőt, átlagos mennyiségű kaját eszek napi 2 szer. Ugyanazt mint minden normális ember, mégis kövér vagyok mióta az eszemet tudom. Amint írtam szinte folyamatosan fogyókúrázok is, de 68 kg alá nem megy a súlyom, és megtartani sem tudom normál étkezés mellett az elért eredményt. Ezt a 73-75 kilót tudom tartani, de igy is nagyon oda kell figyelnem, mert ha egy hétig többet edzek már hízok fel.
2015. márc. 22. 15:02
 20/25 anonim ***** válasza:
68%

Képet !!

a leírt 163/ 73 nem könnyű, de annyira még nem tűnik vészesnek.

Amúgy nem szívatásból, de nekem csak annyi elvárásom van, hogy nem kell szépnek lennie de ne legyen kövér.

Azért egy nyilvános képpel többet tudnánk mondani

25f

2015. márc. 22. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!