Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért utasít el minden pasi mert kövér vagyok? Esélyem sincs boldog párkapcsolatra?
Az a baj, hogy eleve amit midnen "normális" ember eszik az szemét. A boltokban kb 5%, ami ténylegesen normál kaja.
Könnyű leugatni, hogy nezabáljon, mert lehet nem zabál csak nincs tisztában, hogy milyen hormonális hatásokat vált ki nála a kaja amit eszik. No meg kíváncsi vagyok hányan ugatnak neki, akik régen kövérek voltak és sikerült lefogyniuk.
Szóval, ha szeretnéd, írj és segítek szívesen étrendben.
23 és 24 válaszoló tajparaszt.
Kérdező,tudom milyen ducinak lenni,én is voltam az.
165 centihez 65-öt nyomtan,ami mások szerint minimum 70-nek nézett ki.Sajnos én nem az az arányosan hízó ember vagyok,hanem nagy has,pici csirkeháj a karokon,dagadt láb,vékony vádli,óriási fenék,lapos mell...semmi nem állt jól.
Nem tudom milyen testalkatú vagy,de -15 kilóval szerintem már jól néznél ki.
Amit ajánlok neked,hogy ne kezdj el egyből hevesen tornázni,hanem menj el sétálni minden nap 1 órára,és egyél kevesebb édességet.
Rajtam 1 hónap után már látszódott.Aztán jöhet 1 óra kocogás,aerobic,kick-boksz,biciklizés,bármi ami tetszik :)
"Amik voltak párkapcsolataim..."
Na itt látszik nagyon jól, hogy mi a különbség férfiak és nők között.
Még a duci lánynak is jutott pasi, és a kompromisszum azt jelenti, hogy NEKI sem tetszett az ilető, akivel szexelt.
Szóval a lány azt sérelmezi, amit az összes nő, hogy miért nem jut neki jobb pasi.
Egy szar külsővel rendelkező férfi meg arról abrándozok hogy egyszer majd BESZÉLGETNI tud egy nőnemű emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!