Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza minden pasi?
"Istenem de sok mentális sérült van itt."
Ott a pont, tényleg azok. Egyszerűbb rájuk hagyni az agymenésüket, legalább ennek örülhetnek, ha már más nem jut.
Igen, most gonosz voltam, de ez már tényleg sok, amit itt levágtok.
Már komolyan mondom annyira össze vagytok esküdve a kérdező ellen, hogy nevetnem kell... Reménytelenek vagytok. :D
Kérdező, szerintem ne tegyél fel több ilyen kérdést, mert ezek szétszednek és élve elégetnek máglyán...xDDD
42-es, hát próbálja meg, én egy szóval sem mondtam, hogy csak neten lehet ismerkedni.
De manapság eléggé elterjedt dolog a netes társkeresés, most meg ne kövezzétek már, hogy ő is ezt tette.
Aláírom, a valóságban jobb ismerkedni mert azonnal le tudod mérni a kérdező modorát, stílusát, reakcióit, több minden kiderül egy közvetlen beszélgetés alkalmával, mint levelezés formájában.
"klasszikus ismerkedés"
komolyra forditva a szót,lehet félénk a lány és nem merne megszólitani egy fiút élőbe,és lehet pont azok a pasik is félénkek akik körülötte vannak,igy semmi nem történik..
"Aláírom, a valóságban jobb ismerkedni"
igen mert ott akkor helyben megtudom ráncigálni az illetőt hogy te marha nem vágod hogy én vagyok az igazi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!