Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít vissza minden pasi?
65%-os a te stílusod undorító, kavarod a szrt, az életben is ilyen vagy?
pl.:
"A társkeresőn is 10/10-es lányokat keresnek a "nekem csak egy átlagos lány kell, aki kedves" szlogenű pasik is." - na ezt magyarázd már el nekem, hogy honnan szeded te kavarógép?
vagy ezt
"Persze, mert hiába nem mondják ki, nekik is egy gyönyörű, szép arcú, tökéletes alakú lány kell."
Kavarsz, kavarsz és kavarsz. Osztják a férfiakat, hogy "néhány" rossz tapasztalat miatt nem kell általánosítani, te meg a fejedből kipattanó ökörségeket terjeszted.
Kérdező, erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mert azt írod, hogy a kép miatt visszautasít mindenki, de nem küldesz képet. Akkor most tulajdonképpen hogy tudna neked bárki segíteni? Én is voltam társkeresőn, de meguntam, mert alig-alig kaptam választ a nőktől, pedig több száz levelet elküldtem. 10/10-es nőknek, bombanőknek, plázacicáknak, aranyásóknak, kacsacsőrűeknek nem írtam, mielőtt megkapnám a kedves 65%-östól, hogy csak "gyönyörű, szép arcú, tökéletes alakú lány"-oknak írok.
"Kavarsz, kavarsz és kavarsz. Osztják a férfiakat, hogy "néhány" rossz tapasztalat miatt nem kell általánosítani, te meg a fejedből kipattanó ökörségeket terjeszted. "
Néhány rossz tapasztalat?! Ezen jót röhögtem...
És mit szólnál ha ezt megfordítanánk? Ja úgy már nem igaz az állítás?
Mindig csak azok a szemét nők utasítják el a pasikat, mi? :(
Ja és igen, visszatérve, hogy mire értettem az undorító stílust, úgy látszik mindent a szátokba kell rágni, mert magatoktól nem jöttök rá...
Arra amit írt aqer, hogy pofont kéne adni egy nőnek.
Ez csak egy végtelenül gyenge, tehetetlen és primitív jellemet takar, ha ő ezzel akarja kompenzálni az igazát, hogy pofozgatni akarja a nőket.
Te nagyon kivagy, inkább menj, aztán igyál meg egy sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!