Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy internetes ismerkedés alatt mindenkinek nagyon bejövök, de egy pár randi után meg otthagynak?
Öngyilkosság??? Jajj ne már...
Lehet van a személyiségedben valami ami zavarja őket.
Vagy esetleg gyors sex reményében találkoztak, és nem kapták meg.
Meg ezt most így itt senki nem fogja tudni megválaszolni neked neten keresztül.
Ha esetleg a közelben vagy és van kedved egy talihoz, kv-hoz, írj rám.
Az internetes világ veszélyes vizein mindenki úgy állítja be magát ahogy csak akarja,mivel teljesen személytelen az egész.
Attól hogy jól elbeszélgettetek "arc" nélkül az nem jelenti azt automatikusan hogy élőben is ugyanez lesz a hatás.
Ott már látod a másik fél gesztusait,hanglejtéseit,mimikáját,megnyilvánulásait,illatát (stb.) és nem utolsó sorban élőben az egész embert.
Ami még "arc nélkül" jó beszélgetés volt az interneten az élőben azért eléggé más...
Szóval ezernyi oka lehet annak hogy miért nem volt folytatás. Lehet csak szexet akartak és nem kapták meg azonnal, de az is lehet hogy több találkozó után sem érezték azt hogy köztetek lehet valami.
(bár én elvből nem is hívnék el olyan nőt randizni aki nem tetszik)
Esetleg valami több infó ami miatt nem kereshettek?
30/F
#5 "Akkor vajon miért lehet az hogy én akárkivel randizok irántam senki nem érez semmit?"
Lehet nem tetszett nekik a személyiséged? De lehet még ehhez sincs köze.
Ilyen az internet. Valóságban a nemek aránya 50-50 körülbelül az interneten meg 10x annyi férfi keres nőt, mint fordítva. Így egy nőre csomó férfi jut... Ki tudja melyik-milyen.
Ha én férfiként keresek, engem meg válaszra sem méltatnak a túljelentkezés miatt.
Hűha, lehet én is felregisztrálok már társkeresőre, mert annyi ilyet olvasok, hogy szegény nőket állandóan visszautasítják, mi történt, másfele forog a Föld?
Mondjuk csak átlagos külsővel rendelkezem, nem vagy jóképű, vajon a kérdező velem is eljönne randizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!