Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondoljátok hogy egy átlagos nőnek sokkal könnyebb komoly kapcsolatot találnia, mint egy átlagos fiúnak?
Egyszerűen kiderítheted:
Regisztrálj két átlagos felhasználót facebookra az egyik legyen férfi a másik nő! Lépj be egy társkeresőbe és írd ki: társat keresek. 3 percen bellül rájössz melyik nemnek van nagyobb esélye a társkeresésre.
Ha esetleg meg akarod kímélni magad a munkától elárulom hogy egy jó társkeresőben percenként 50-100 új ismerős jelőlés a lány felhasználón és 0-0 ismerős hetente a férfi felhasználón. (Tapasztalat.) Férfiként egy évtizede senki nem válaszolt a társkeresési hirdetésemre de 1 hét alatt elértem a limitet a női facebbok felhasználóval. Ugyan ezt a kísérletet megcsináltam egy névtelen ismeretlen társkeresőn amiért fizetni kell és hasonló eredményt kaptam. Ha te mint nő nem így vagy vele akkor a körülmények áldozata vagy!
Egyszer én is regisztráltam kamu nőként egy társkereső oldalra. Odáig nem jutottam, hogy képet tegyek fel, már jöttek a levelek.
Viszont amit fontos kiemelnem (talán mások is megtették már), a mennyiség nem egyenlő a minőséggel. A levelek 98%-a buta emberektől érkezik, akik csak dugni akarnak. Én elhiszem, hogy a nőknek nehéz komoly kapcsolatot találniuk.
33-as
Nem vonom kétségbe, hogy az " átlagos nőknek is nehéz", de a kérdés az volt, hogy vajon sokkal könnyebb-e, mint az átlagos férfiaknak és az igazság az, hogy így van.
Van a nehéz, a nehezebb, a nagyon nehéz és a borzasztóan nehéz...
Szerintem hótt egyformán nehéz mindkét nemnek.
Kábé ugyanannyi férfi van ugyanis, mint nő.
Ergo ha - teszem azt -, egy milla férfi nehezen talál párt, akkor pontosan egy milla nőnek is ugyanígy szívnia kell valahol.
Szóval lehet keresgélni, mert VAN MIBŐL!
35-ös
Gondolom nem tanultál statisztikát, így simán elfogadod, hogy ha Magyarországon 5m embernek hasmenése van, 5m-nak pedig szorulása, akkor az ország népességének emésztése átlagosan rendben van...
Ez az ugyanannyi nőnek nincs párja, mint férfinak, elég sok ponton megdől:
- egy férfi, aki ma a nők körében menőnek számít, valószínűleg oltogat többet is. Elég sok ilyen van körülöttem és hidd el, nem akármilyen számokat jelenthet ez.
- közismert tény, hogy több fiú születik ls kb 30-35 éves kor körül kerül egálba a számuk(a férfiak jobban és hamarabb halnak), vagyis a párválasztási korban több a férfi a piacon, mint a nő
- az ugyanannyi nő van, mint férfi stat végül úgy jön ki, hogy a 70+-os rétegekben néhol 3:1-hez a nő-férfi arány, ami a teljes populáció számait drámaian befolyásolja
- ma már divat a külföldikkel való kapcsolat, ami többnyire úgy jön ki, hogy ide jönnek hozzák egyetemre, dolgozni a külföldiek, ám ezek meglepően nagy arányban férfiak és nem nők, tovább csökkentve a helyi férfiak esélyeit.
Ezek csak kiragadott elemek, rengeteg egyéb tényező is lehet, amik együttesen igenis komoly hatással vannak a számokra, így messze nem igaz, hogy párba tudnád állítani az egyedülálló magyar fiatalokat.
37-es
Igazad lehet, alacsonyabb az EQ-nk, épp ezért sokan nem is erőszakolják magukat bele egy kényelmetlen, monogám, szabadságot jelentősen korlátozó kapcsolatba, hanem deklaráltan szexkapcsolatot keres, de a jelek szerint ezzel még több bajotok van.
Hát hogyan legyen így okos az ember fia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!