Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondoljátok hogy egy átlagos nőnek sokkal könnyebb komoly kapcsolatot találnia, mint egy átlagos fiúnak?
Átlagos nő vagyok, évente jó, ha 2 srác bepróbálkozik...
Aki nem bombanő, az ugyanúgy nem kell senkinek, mint egy átlagos srác.
Hidd el,egy átlagos nőnek lesz legalább 1-2 jelentkezője minimum,ha már igényes magára nézve...
Egy átlagos férfire rá sem néznek a nők,kigúnyolják,megvetik,kinevetik,ha próbálkozni mer bármilyen nőnél is...
Pont valamelyik nap találkoztam egy valóban normális csajjal,aki tényleg nem csak a külsőt nézi,és szereti megismerni az embereket.
Mondanom sem kell,őt is körbeveszik eléggé rendesen a férfiak,mert őszinte,kedves a felfogása,és nem egyből ítélkezik mindenki felett...
A nők szóba sem állnak olyannal,aki nem tetszik nekik,és még meg is alázzák általában,és jól kinevetik.
A férfiaknál ez jóval árnyaltabb,nyilván itt is vannak bunkók,de azért a többség nagyon kedvesen fogadja bármely nő közeledését,akár csak beszélgetés szintjén is...
24/F
11-es.
Rám a 24 évem alatt egyetlen nő sem nézett kb. úgy,hogy na akkor összejöhetne valami...
Egynek sem kellettem,de még olyan szinten sem,hogy beszélgetni sem álltak le velem mert nem születtem helyesnek...
24/F
Ugyanaz a szitu nálam is, mint a #7, 9, 11 válaszolóknál. Átlagos nő vagyok (bár nemrégiben mondta nekem egy kolléganő, hogy baromi jó nő vagyok), nőiesen öltözködöm, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy ez elmúlt 5 évben hányan szólítottak le.
Ennyit arról, hogy mennyire egyszerű a társkeresés. Szerintem mindkét félnek ugyanakkora kihívás, és a - környezetem alapján - ez külsőtől független.
Azért, mert könnyebb. Látjuk és tapasztaljuk. Az egyik válaszoló jól írta: A nőknek tényleg párválasztási problémájuk van, egy átlagos pasinak sokszor még választania sincs miből.
A nők is kezdeményezhetnek. Attól, hogy te nem nézel rájuk utána nőként, a férfiak többsége igen, szóval ezt a "nehézséget" ki is húzhatod a listádról. (Átlagos pasiként, még néha barátkozáskor is azt hiszik, hogy felakarok szedni egy csajt.)
"Szóval a nő várja az udvarlókat, de általában a bunkók értelmi fogyatékosok találják be. És talán nekik azzal hogy a sok szexmániást aki csak szexet akar, ki kell válogatni nehezebb dolguk van, mint nekünk férfiaknak, akik csak odamegy egy nőhöz és megpróbálja meghódítani, aztán vagy sikerül vagy nem."
Ezután a mondat után pedig, szerinted ki hiszi el, hogy férfi vagy? :D
Igazából, saját magad írtad le a lényeget. Egy nő várja az udvarlókat (mert mennek) és válogat belőlük. Egy férfi pedig aktívan tesz azért, hogy megkapja a nőt. És ezek után leírod, hogy nehezebb válogatni, mint tenni valamiért? Ez most vicc?
Néhány átlagos női válaszoló azért ne essen túlzásokba. Egyre többet mosolygok az átlagos lányokon, akik nem kellenek "senkinek". Nemrég elegem lett ebből a szövegből és azóta 5 olyan lány ismerősömmel is elbeszélgettem, akik szerették hangoztatni, hogy nem kellenek senkinek. Kapásból említettem mindnél olyan közös ismerőst, akinek bejönnek. Jöttek a kifogások, hogy vele nem tudják elképzelni, nem elég helyes, nem elég érett, stb. Aztán megkérdem, hogy nézzünk csak rá a facebookjukra, hány emberke írt rájuk... 3 meg is engedte nézni, mindegyikükre írt valaki.
Na, az átlagos lányok ennyi pasit tekintenek "senkinek".
Nálam ott árultad el magad, hogy nem férfi vagy, amikor ezt írtad: "És talán nekik azzal hogy a sok szexmániást aki csak szexet akar"
Ez egy nagyon tipikus női túlkapás, amiről minden srác tudja, hogy mennyire hazug.
Miért lenne bárki szexmániás, amiért szexet akar? Miért??
A másik meg, hogy ha járni akarok vele, akkor is meg akarom dugni, de ha csak dugni akarok vele, lássatok csodát, akkor is akarok veled dugni.
Magyarul a nők által várható összes eshetőségben jelen van a "meg akarom dugni"-motívum.
Ezt csak egy nem-férfi nem látja át, vagyis te nő vagy.
8-as vagyok. Folytatom, nekem valamelyest szerencsém van, mert helyesebb arcot kaptam a genetikai lottón, de tényleg van legalább egy tucat, teljesen átlagos barátom, akik nem isznak, nem drogoznak, átlagosan néznek ki, dolgoznak mint egy rendes ember, meg társaságban is beszélgetnek nőkkel, aztán legyünk csak barátok, vagy meg az sem lesz a vége. Ok hol ismerkedjenek?
Neten?
Mindenkinek ajánlom regisztráljon fel nőként, akar kép nélkül is fog naponta több ajánlatot kapni, nem csak szexet.
Baromira nem tudom sajnálni az átlagos noket, ha nincs pasija azert van mert túlságosan válogatós. S itt most nem a csúnyább lányokról, vagy fiúkrol van szó. Mert az o helyzetük meg meg rosszabb.
#17: Ne használj már olyan szavakat, amik nem illenek ide, nem fogsz tőle okosabbnak tűnni. Általános dolgokat mondtunk, nem axómiát. Ugyanúgy, ahogy te a válaszolók egy részéről írtál.
Felhoztad az érvelést, miközben semmi mellett sem érveltél. A kérdésre sem adtál választ.
Mivel elmúltam 18 jó pár évvel, ezért válaszolhatok a kategóriában feltett kérdésekre, ugye? Az empátia meg, mégis hogy jött ide?
A rossz tulajdonságaimmal meg teljes mértékben szembenéztem, az összes ismerősöm is megmondja, hogy mennyire elfogulatlan vagyok magammal szemben is. Tudom, hogy olykor bunkó vagyok figyelmetlen. Ebben mégis mi fájjon?
"Ezt nem gondoljuk ez szimplán így van." #1
Empátia az, hogy bele tudod érezni magad és meg tudod érteni a másik helyzetét, legyen az akár egy másik nemű ember és a saját sikertelenségeid nem vakítanak el ebben, avagy nem csak azt veszed észre, ami a te álláspontodat erősíti meg.
Az önismeret és az érzelmi intelligencia hiánya miatt gondolják így, ez a válasz a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!