Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az olyan típusú nő, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan típusú nő, aki mindenbe és mindenkibe a jót látja, jót veszi észre, annak kevésbé számít a külső?

Figyelt kérdés

Nagyon ritka az ilyen személyiség ugye?

Viszont úgy vettem észre hogy az ilyen nőknek alig számít a külső, mert észre tud venni más jó tulajdonságokat és abba szeret bele.

2016. ápr. 8. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9-es félre értettél. A külsôhöz való viszonyulás 180 fokos fordulatot vehet egy nő szemében, az ismerkedés során. Nem azt mondtam, hogy az illető férfi csúnya volt és igénytelen, sőt rajtam kívül sok nőnek tetszett, csak nem vonzódtam hozzá sokáig, most megőrülök tőle szexuálisan.

Olyan is volt hogy egy 120 kilós emberhez éreztem erős vonzalmat az 1. percben, aztán kiderült, hogy agresszív nőgyűlölő, kiábrándultam belőle.

2016. ápr. 8. 13:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálam az van, hogy sokkal jobban kiéleződött a figyelmem a nem túl jó tulajdonságokra is, szóval meglátom az emberekben a jót, mert ez fontos, de a jót akkor is megláttam, mikor még nem cseszegettek, csak akkor még nem vettem észre úgy a figyelmeztető negatív dolgokat, most már igen. És az a tapasztalatom, hogy ezek a tulajdonságok csak annyiban függnek az ember külsejétől, hogy kivetül a külsődre, mi van benned, legalábbis én észreveszem, és nem tévedtem még, de nem múlik azon, hogy valaki alapvetően előnyös külsejű vagy sem.
2016. ápr. 8. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!