Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszik el a férfiak, hogy a magasság tényleg nem minden?
Nekem több ismerősöm is van, akik bőven 180 alattiak és mindig van nőjük :D
Egyikük sem gazdag, a külsejük változó. Van amelyik jóképű, van amelyik kevésbé... Mégsem egyedülállóak.
Nálam sem számít a magasság.
Szerintem nem számít a magasság.
28/F 196cm
A magasság tényleg nem számít...
...egy bizonyos határ fölött.
Én azt tapasztalom, hogy ez a határ 174-176 cm, ugyanis a nők csak kis százaléka ekkora vagy ennél magasabb és a pasi ha jóképű (ez egyébként is ugyanúgy jelentőséggel bír), akkor egy 170-173 centis csajt sem zavarja igazán. Persze vannak olyanok, akik dacból sem járnának 180 alatti pasikkal, de egy kisvárosi Jason Statham vagy Ian Somerhalder kaliberű pasinak nincs oka panaszkodásra (direkt két különböző stílusú pasit említek meg, akik mind2-en legalább 175 centisek).
Inkább a hozzám hasonló 170 vagy annál alacsonyabb pasiknak vannak komoly problémáik, de nekik tényleg komoly. Egy fórumon lehet írni bármit, de mindenki gondoljon bele egy pillanatra: A mai lányok (14-17 éves korosztály) átlagmagassága már simán eléri a 168-172 cm-t és ha az egyszeri ember belegondol, egy 175 centis pasinak talán sosem lesz igazán oka a magasságát okolni a kudarcaiért, mert a nők átlagmagassága nem valószínű, hogy néhány évtizeden belül 175 fölé fog nőni. Viszont egy nőt joggal zavarhatja, hogy ő maga még csak nem is modellalkatú (173), de a pasi vele egymagas és tényleg nem tudja hova tenni ezt a szituációt. Már-már kultikussá vált az a romantikus idilli kép a fiatalok számára, hogy a pici kislány kapaszkodik/pipiskedik a magas langaléta jóképű srác nyakába és ezt a beidegződést szinte lehetetlen "kiirtani". Na most képzeld el ezt a szituációt egy két egyforma magas emberkével. Elhiszem, hogy sok nő nem akar vele azonos magasságú pasit (kivéve ha a csaj alapból magas), mert ha szemtől szemben csókolóznak, a csajnak nem kell nyújtózkodni illetve a pasinak nem kell lehajolni, ezzel pedig a klasszikus férfi-női viszony egyik talán jelképes, de meghatározó alappillére megszűnik. Ez pedig a nemek közötti testi különbség. És akkor felvetődhet valakiben az a kérdés, hogy akkor a 158-160 centis kislányok miért nem akarnak 168-170 centis barátot maguknak. Erre pedig ez az egyszerű válasz adott: Kisebbségi komplexus. Ugyanis, nagyon sok csaj küzd ez ellen, és ha egy magas pasival kompenzál, akkor egyből megszűnik ez az érzés, így teljes mértékben kiegészíti egymás a pici "törpilla" csaj és a colos nagymenő "védelmező" srác. Tehát a fentieket figyelembe véve, elmondható, hogy a 170/173 alatti pasik egyfajta "ütközőzónában" vannak. A kifejezetten alacsony csajoknak azért nem jönnek be, mert nem lehetne vele "kompenzálni", a 170-hez közeli csajoknak meg azért nem jöhetnek számításba, mert vizuálisan (nemekre jellemző átlagos testi adottságok) teljes mértékben megszűnik a klasszikus férfi-női viszony. Én hiába vagyok érintett ebben és nagyon rossz érzés, de valahol belátom, hogy ez nagyon is logikus érthető magyarázat arra, hogy nagyon sok nő nem akar, alacsony pasival járni (és fontos definiálni az alacsonyság fogalmát, ami 175 de inkább 173 alatt értelmezhető). Az emberi ösztönöket nem lehet és nem is szabad elfojtani, bármennyire sem tetszik sokaknak, hogy a nők magas/jóképű/mély tónusú pasikra buknak, ahogyan pasik is a telt idomú/érzéki/formás mellű (nem nagy méretű!)/dús hajú nőkhöz vonzódnak.
Atyaég, kicsit sok a ha... meg az általánosítás.
Én lány és 163cm vagyok, de sosem foglalkoztam ezzel. Kivéve amikor magas pasim lett (egy szakkörön ülve láttam meg és azért tetszett meg, mert egyrészt okos volt, masrészt tetszett a haja), aztán én mondjuk utáltam pipiskedve csókolózni, fájt az egész derekam attól, hogy a másik egyrészt felfelé húzott másrészt a lehajlás miatt rám támaszkodott, pedig amúgy is lábujjhegyen álltam.
Szex szempontból is igaza volt itt valakinek. Egy magas pasival àllva nem lehet, hagyományosban valahol a törzse közepén van a fejem, lovagolva sem tud a lány úgy előrehajolni hogy elérje a másik arcát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!