Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszik el a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el a férfiak, hogy a magasság tényleg nem minden?

Figyelt kérdés

Nekem több ismerősöm is van, akik bőven 180 alattiak és mindig van nőjük :D

Egyikük sem gazdag, a külsejük változó. Van amelyik jóképű, van amelyik kevésbé... Mégsem egyedülállóak.

Nálam sem számít a magasság.

2016. ápr. 6. 19:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
itt minden elkeseredett ember általánosít,hogy elhitesse magával, hogy nem benne van a hiba.. mert mindig könnyebb a másikra ráfogni
2016. ápr. 6. 19:15
 2/23 anonim ***** válasza:
43%

Mondjuk úgy,hogy nem csak az számít... De olyan dolgok számítanak ezen felül ugyanúgy,amik genetikai adottságok.Hogy milyennek születsz,milyen helyes vagy,milyen az arcod,milyen a testalkatod...

Ez határoz meg mindent a nőknél.

24/F

2016. ápr. 6. 19:17
 3/23 anonim ***** válasza:
73%
Mert a sikertelenségüket könnyű egy rajtuk kívül álló okra fogni.
2016. ápr. 6. 19:20
 4/23 anonim ***** válasza:
36%
mert mást tapasztalok
2016. ápr. 6. 19:38
 5/23 anonim ***** válasza:

Én láttam már olyan 165cm-es pasit, hogy hajajj... Bár tény, ez ritka. De én amúgy azt vettem észre, a pasikat ez sokkal jobban foglalkoztatja, mint engem, volt, aki nem vett potenciális társjelöltnek, mert nem vagyok elég alacsony hozzá. Ez komoly!

170cm vagyok, most egy 172cm magas pasi tetszik, aki 2cm ide vagy oda, egymagasnak látszik velem, persze amíg fel nem húzok egy cipőt... Erősen remélem, hogy őt nem zavarja ez, mert szeretném jobban is megismerni.. ha értitek miee gondolok.

Egyébként is, egy égi meszelő szex közben nem tudná szopni a mellbimbómat, szóval... És állva szexelni is sámlin kéne. Tudod kinek kell az, nagyon jónak kell ahhoz lenni, hogy valaki ezt nálam ellensúlyozni tudja ;)

2016. ápr. 6. 19:40
 6/23 anonim ***** válasza:
Mert a hiúság ezt eredményezi.
2016. ápr. 6. 19:43
 7/23 anonim ***** válasza:
46%
Muszáj ráfogniuk valamire, miért nincs sikerük azoknál a nőknél, akiket be akarnak cserkészni, mert akiknél sikerük lenne, azoknál meg ők nem akarnak próbálkozni...
2016. ápr. 6. 19:48
 8/23 anonim ***** válasza:
90%

A magasság tényleg egy fontos szempont,de valóban nem minden.

Az,hogy neked egyáltalán nem számít nem sokat jelent,mert ebből a szempontból te vagy a kivétel,a többi nőnek igenis számít.Van akinek jobban,van a kinek kevésbé,ez a nő testmagasságától is függ.

2016. ápr. 6. 19:49
 9/23 anonim ***** válasza:
76%
Talán mert a legtöbb nő (búú húúú igen, én is egy általánosító gonosz nőgyűlölő vagyok, lehet hisztizni) olyan férfit akar, akire fel tud nézni, a sző fizikai értelmében is, szóval egy 170 centis férfi max. a "legyünk csak barátok" részig jut el az esetek többségében. Éééééééééés...... most jön az, hogy "hát én nekem mindegy mekkora egy férfi" és társai, azaz egyedi példák, amikről azt kell elhinnünk, hogy, mivel egy nőnél így van, így mindegyiknél így lesz.
2016. ápr. 6. 19:50
 10/23 anonim ***** válasza:
"volt, aki nem vett potenciális társjelöltnek, mert nem vagyok elég alacsony hozzá" - Ez mondjuk az én malmomra hajtaná a vizet, de képzeld, engem meg volt, aki meg azért nem vett potenciális társjelöltnek, mert túl alacsonynak tartott magához (175cm alattiak, én meg 151cm magas vagyok - érdekes, hogy 175cm magas vagy magasabb férfiakat egyiket sem zavarta a magasságom, csak az alacsonyabbakat)
2016. ápr. 6. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!