Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszik el a férfiak, hogy a magasság tényleg nem minden?
Nekem több ismerősöm is van, akik bőven 180 alattiak és mindig van nőjük :D
Egyikük sem gazdag, a külsejük változó. Van amelyik jóképű, van amelyik kevésbé... Mégsem egyedülállóak.
Nálam sem számít a magasság.
A magasság tényleg nem minden, viszont sok nőnél előfeltétel, hogy magas legyen a férfi. A magas nőknél azért, mert magasak, az alacsony nőknél meg azért, hogy felnézzenek rá még magassarkúban is.
Ha jóképű a férfi, akkor nem probléma, ha a férfi alacsony, ahogy az sem ha szegény, ha bunkó, ha 3 mondatot nem tud elmondani egymás után, de ez megint más téma.
Társkeresőn például minden nőnél ott van az alapkövetelményeknél a 175cm magasság.
#5 vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy kivétel vagyok, de gondoltam hozzászólok én is.
Amúgy nem mondom azt, hogy egyáltalán nem számít, de talán ez a leginkább elhanyagolható. Ha valaki alacsonyabb nálam, de nem néz ki rosszul, mondjuk 7-8/10-es arcú, átlagos testalkattal (lehet vékony, de ne csontsováy, illetve elfér rajta max. 5-6 kiló plusz is), és nem egy bunkó, vagy önsajnáló, akkor már van esélye. (Pontosan mint 170cm felett)
Pont, ahogy a sötét hajú kék szemű pasikra bukom, de pl. az egyik exem szőke volt, egy másik vörös. És egyszer egy 160cm-es pasi úgy megtáncoltatott, hogy csak lestem! (Az akkori párom meg rögtön elkezdte félig a háta mögött, hogy ő milyen alacsony, ocsmány, birkapásztor aki veri a nőket - hidd el, durvábban leszólta puszta féltékenységből, mint ahogy szerintem valaha bármelyik nő beszólhatott neki, és mikor védtem, nem tudtam úgy kijönni belőle, hogy ne az én pofámról égjen a bőr az övé helyett).
Én ilyen selejt vagyok, aki ad esélyt a (z ideáljához képest) kivételeknek is. Persze ne legyen egyszerre túl sok, de ha csak alacsony, vagy csak barna szemű, vagy csak 180cm és nem 5 hanem 10 kiló plusz van rajta, nem fogom elküldeni, ahogy akkor sem, ha nem 10/10-es hanem 6-7-es, de látok benne fantáziát, szépet, szerethetőt. Ehhez még ugye jön a belső is, ha nincs meg hozzá az elvárások szerinti minimum, akkor bármilyen lehet a csomagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!