Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszik el a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszik el a férfiak, hogy a magasság tényleg nem minden?

Figyelt kérdés

Nekem több ismerősöm is van, akik bőven 180 alattiak és mindig van nőjük :D

Egyikük sem gazdag, a külsejük változó. Van amelyik jóképű, van amelyik kevésbé... Mégsem egyedülállóak.

Nálam sem számít a magasság.

2016. ápr. 6. 19:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha a magasság minden lenne, akkor a 196 centimen csüngenének a lánykák, de legalábbis a 180 felettiek :D De egy sem csüng. Pusztán a magasságom nem volt még elég semmihez.
2016. ápr. 6. 20:02
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
Én elhiszem, hogy a magasság nem minden. Jóképűnek is kell lenni.
2016. ápr. 6. 20:09
 13/23 anonim ***** válasza:
67%

A magasság tényleg nem minden, viszont sok nőnél előfeltétel, hogy magas legyen a férfi. A magas nőknél azért, mert magasak, az alacsony nőknél meg azért, hogy felnézzenek rá még magassarkúban is.

Ha jóképű a férfi, akkor nem probléma, ha a férfi alacsony, ahogy az sem ha szegény, ha bunkó, ha 3 mondatot nem tud elmondani egymás után, de ez megint más téma.

Társkeresőn például minden nőnél ott van az alapkövetelményeknél a 175cm magasság.

2016. ápr. 6. 20:23
 14/23 anonim ***** válasza:
Én elhiszem, és bár könnyen beszélek a 186 centimmel, de ez is megerősíti az elgondolásodat, hisz még nem volt senkim. 21/F
2016. ápr. 6. 20:35
 15/23 anonim ***** válasza:
59%
Ez pont olyan mint a csajoknál a mellméreten való hisztéria
2016. ápr. 6. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy én nem csak egy kicsivel vagyok 180 alatt, hanem nagyon. 156 cm vagyok. Felnőtt férfi. Több éves tapasztalat alapján mondom azt, hogy ilyen magassággal tényleg esélytelen az ismerkedés. Nem csak kitalálom.
2016. ápr. 6. 20:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Hat, en megprobaltam anno alacsonyabb sraccal jarni. Tobb mint ket evig ment de utana gyogytornaznom kellett mert mellette akaratlanul is osszenyomtam magam meg amugy is allandoan kenyelmetlenul ereztem vele magamat. Soha tobbe nalam alacsonyabb pasi.
2016. ápr. 6. 20:58
 18/23 anonim ***** válasza:

#5 vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy kivétel vagyok, de gondoltam hozzászólok én is.

Amúgy nem mondom azt, hogy egyáltalán nem számít, de talán ez a leginkább elhanyagolható. Ha valaki alacsonyabb nálam, de nem néz ki rosszul, mondjuk 7-8/10-es arcú, átlagos testalkattal (lehet vékony, de ne csontsováy, illetve elfér rajta max. 5-6 kiló plusz is), és nem egy bunkó, vagy önsajnáló, akkor már van esélye. (Pontosan mint 170cm felett)

Pont, ahogy a sötét hajú kék szemű pasikra bukom, de pl. az egyik exem szőke volt, egy másik vörös. És egyszer egy 160cm-es pasi úgy megtáncoltatott, hogy csak lestem! (Az akkori párom meg rögtön elkezdte félig a háta mögött, hogy ő milyen alacsony, ocsmány, birkapásztor aki veri a nőket - hidd el, durvábban leszólta puszta féltékenységből, mint ahogy szerintem valaha bármelyik nő beszólhatott neki, és mikor védtem, nem tudtam úgy kijönni belőle, hogy ne az én pofámról égjen a bőr az övé helyett).

Én ilyen selejt vagyok, aki ad esélyt a (z ideáljához képest) kivételeknek is. Persze ne legyen egyszerre túl sok, de ha csak alacsony, vagy csak barna szemű, vagy csak 180cm és nem 5 hanem 10 kiló plusz van rajta, nem fogom elküldeni, ahogy akkor sem, ha nem 10/10-es hanem 6-7-es, de látok benne fantáziát, szépet, szerethetőt. Ehhez még ugye jön a belső is, ha nincs meg hozzá az elvárások szerinti minimum, akkor bármilyen lehet a csomagolás.

2016. ápr. 6. 21:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem amiatt számít, mert 171 centi vagyok, úgyhogy ne legyen nálam alacsonyabb semmiképpen. Olyan 175 körültől már tökéletes. :)
2016. ápr. 6. 22:00
 20/23 A kérdező kommentje:
Igen, azért az már más kérdés hogy ha a férfi alacsonyabb, mint a nő. Azért az valóban gond a legtöbb nőnél és szerintem nagyon sok férfinál is.
2016. ápr. 6. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!