Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi alapján kéne vonzódnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján kéne vonzódnom a férfiakhoz?

Figyelt kérdés

A természet rendje szerint ugye egy nőt a biztonságnak kéne vonzania, amit egy erős, határozott férfi tud megadni. Na, ilyenekből manapság már elég kevés van, ők is folyamatosan foglaltak.

Évszázadokon keresztül csak a férfi volt kenyérkereső, így ha más imponáló nem volt a férfiban, legalább ezzel meg lehet győzni a nőket, hogy vonzónak találjanak egy férfit. Manapság a nők is dolgoznak, el tudják tartani magukat, tehát ez már megint nem egy olyan dolog, amivel nagyon imponálni lehetne (maximum egy rétegnek, de az olyan is).

Még esetleg lehetne a férfiak viselkedését vonzónak találni, hogy udvariasak, előzékenyek, de ritkaságszámba megy az is, hogy kinyissák egy nő előtt az ajtót. Ráadásul elterjedt az a hülyeség, hogy a nők a bunkókra buknak, erre az összes hímnemű úgy tesz, mintha valami kemény domináns gengszter lenne, egy részük pedig inkább nevetséges lesz ettől, mint bárkinek is vonzó. De a többiről sem az jut az ember eszébe, hogy szívesen alapítana vele családot...

A külsőt meg inkább hagyjuk, az arca vagy szimpatikus valakinek, vagy nem, a többiről meg inkább ne beszéljünk...

Mi maradt, ami még vonzó lehet egy férfiban a nők számára?

2016. ápr. 5. 21:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Dehogy vannak mind kapcsolatban.

Ha tényleg mind kapcsolatban lennének akkor egyetlen nőnek sem lenne esélye normális párt találni.Szerintem ennek lenne némi vízhangja a világban.

2016. ápr. 5. 21:56
 12/24 A kérdező kommentje:
#11 Amilyen nekem tetszik, azok mindig komoly kapcsolatban vannak, valószínűleg nem véletlenül.
2016. ápr. 5. 21:57
 13/24 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés......

Az alapján kéne vonzódnod, hogy vannak olyan dolgok amit jobb ketten csinálni mint egyedül. Bár ez nem jelenti azt, hogy saját nemedből nem tudnál partnert választani, de ott legbelül igenis vágysz az ismeretlenre?!!

Minden Nőnek azt tudom javasolni, hogy egyszer menjen el tangot(esetleg kizombát) tanulni, és pillanatok alatt rájön miért is élnek oly sokan párkapcsolatban. Harmónia, tisztelet, bizalom,megbecsülés. Ha valaki nem vevő ezekre az értékekre azoknak semmi keresnivalója egy párkapcsolatban, sokkal jobban érzik magukat egyedül....vagy legalábbis ezt hiszik.

Mai világban tudatosan rendezkedünk be az önálló életre, a Férfiak megtanultak főzni,mosni, takarítani, a Nők villanyt szerelnek és falat festenek ha kell...felborultak a szerepek. A jó párkapcsolat alapja a munkamegosztás, ha mindenki megtalálja a helyét a kapcsolatban akkor jól fog működni, ha nem akkor jön a veszekedés. Tudatosan kell helyet adni a partnerünknek az életünkben, mert ezzel segít nekünk és könnyebb vele az élet.

38F

2016. ápr. 5. 22:01
 14/24 anonim ***** válasza:

Azért ne lásd ilyen borúsan. Mi az, ami még vonz? A leszólítás pont egy necces dolog, nagyon nehéz eldönteni, hogy az adott lány (mondjuk te) éppen akarja-e, hogy leszólítsam, és hogy pont én szólítsam-e le. Valószínűleg a leszólítósdik nagy része kudarccal zárul, így nincs nagyon motivációja rá az embernek. Mondhatod, hogy de hát legyen önbizalma, de nem tudod, milyen a sztori ezen oldala, így azért ne ítéld meg a fiúkat.

Saját példám: rendes vagyok, udvarias, előzékeny, kinyitom az ajtót, meg ilyenek, de nem tartom magam vonzónak a lányok szemében, plusz ismeretlenekkel nehezen teremtek kapcsolatot. És ugyebár azt mondják, az első benyomás a legfontosabb, így ha azt elrontom, akkor bukta. És akkor már lehetek bármilyen rendes, ha nem jutunk el odáig, hogy kiderüljön.

2016. ápr. 5. 22:03
 15/24 anonim ***** válasza:

Kell lennie külsőre egy alapnak.(pl legyen ápolt, megborotválkozott,vasalt tiszta ruha, finom illat-ez nem feltétlenül az aftershave, vagy a parfüm,hanem a természetes illata,már ha sikerül kicsit a közelében lenned), és a legfontosabb ezekután a tettek. Ő tesz és mond olyan dolgokat, amivel levesz a lábadról. Megérzed, hogy egyszinten vagytok,intelligensnek tartod, humorosnak, meglep valamivel, minőségi időt töltötök együtt.Pl együtt kirándultok a második randin és hirtelen leesik a tantusz, hogy jé ő meglepett, jól érzem vele magam és egyszerűen vonzódom. Ekkor már benne lehet, hogy jóképűnek látod, megcsókolnád(szexuálisan vonzódsz hozzá), de emellett még beszélgetnél vele is.

Hát én valahogy így tudnám leírni. Az egész persze akkor működőképes, ha azonos a világnézet, a tervek közös tervek lesznek,van jövőképetek EGYÜTT.Elég sok időbe telik...

Számomra vonzó, ha látom és érzem, hogy nőnek lát, egyenlő félként kezel, kicsit fel is néz rám,mert valami nagyon megtetszik a viselkedésemben, gondolkodásomban és vica versa! Én is ha fel tudok rá nézni, mert már többet látott,tapasztalt, több az ismerete dolgokról, vidám,humoros, kedves, szeretne meglepni valamivel, gondoskodó picit,szívesen vendégül lát engem az első találkozások alkalmával...

Komplex a dolog. Szerintem ezek mindenkire igazak.

2016. ápr. 5. 22:05
 16/24 A kérdező kommentje:

#13 "Harmónia, tisztelet, bizalom,megbecsülés. Ha valaki nem vevő ezekre az értékekre azoknak semmi keresnivalója egy párkapcsolatban, sokkal jobban érzik magukat egyedül...."

Nem írtam, hogy én ezekre nem vágyom, sőt nagyon-nagyon... De addig el kell jutni valahogy, erre pedig nem vagyok képes (bár valószínűleg én vagyok a selejt).

2016. ápr. 5. 22:08
 17/24 A kérdező kommentje:
Bár az tényleg igaz, hogy lassan inkább egyedüllétre rendezkedek be, nem igazán van más választásom.
2016. ápr. 5. 22:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Mindig van választásod.Most éppen az egyedüllét, de megvan a lehetőséged arra, hogy másként legyen. Kicsit sajnos tenni is kell néha. Eljárni ide-oda, barátokkal, vagy neten ismerkedni,bármi.
2016. ápr. 5. 22:17
 19/24 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat járok el, folyamatosan emberek között vagyok. Semmi, már évek óta. Egyedül a netes ismerkedést zárom ki, mert egy személytelen, izzadságszagú húspiacnak látom.
2016. ápr. 5. 22:19
 20/24 anonim ***** válasza:

".(pl legyen ápolt, megborotválkozott,"

Haha, És aki szakállas, már nem ápolt? :)

Ha már itt tartunk, nekem nagyon vonzó tud lenni egy olyan nő, akinek hasonló anarchista értékrendszere van, mint nekem. Nem a tárgyilagos dolgokat nézi, amire bárki képes, hanem az adott személy valódi értékeit, az érzelmi intelligenciát. Én egy jó csajt keresek. Nem rosszat. Aki jólelkű, és tiszta. Sajnos csak flegma, bunkó, törtető nőket találok, akik számomra semmit nem érnek. Olyan valakit szeretnék, aki megakar ismerni, tényleg kíváncsi rám, tudja értékelni amilyen vagyok.

Nem csak neked vannak problémáid a társkereséssel.

2016. ápr. 5. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!