Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak férfiakhoz szól a kérdésem! Ha soha nem feküdtél le a nővel, akivel ismerkedsz ebben a szituációban, mit gondolnál? 26N
Kell a szex.
Ha valaki kapcsolatba lép veled, akkor nem cölibátust akar fogadni. A szex pedig az élet része, és mellesleg rohadt jó dolog.
Sex nélkül is van érzelem, még jó hogy van. De egyáltalán hogy feltételezhetsz ilyet? Jó hogy a pasik többsége csak sexre hajt, na de közel sem annyian mint gondolják.
Nekünk is vannak érzéseink, mi sem csak az "állati" ösztöneink után megyünk...
A sex csak az egésznek a kiteljesedése.
Ezt a kérdést nem is értem.
Jellemzően lefekszem azokkal, akikkel komoly kapcsolatot akarok. Addig babazsúr az egész.
A szex kell a kapcsolathoz. Szeretni olyan embereket is tudok, akikkel nem szexeltem. Pl. rokonaim. De az általam megismert lányok közt is van olyan, akiknél sose kezdeményeztem, tetszenek, szeretem is őket. De ha valamelyiknél kezdeményeznék, elvárnám a szexet (egy neki is megfelelő idő után), mert én anélkül nem tudok élni, az meg rossz eredményt szülne, ha vele randizgatnék, és közben valaki mást dugnék vagy qrvázni járnék.
Ha azt kérdezed, hogy bele tudnék-e szeretni valakibe szex előtt, azt mondom, nagyon is! Az ember mindig többre értékeli azt, amit nem kapott még meg, mint amit megkapott, ilyen az emberi természet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!