Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki ebben a szituációban?
Ritkán irok ide de most eljesen tehetetlen vagyok.
A történet az hogy tegnap meló után maradtam pár sörre egy haverommal és beugrottunk az egyik szórakozó helyre is. Kicsit későn értem haza de most nem is ez a probléma. Reggel amikor barátnőm dolgozni ment a nadrágom alatt talált egy óvszert. Fogalmam sincs hogy kerülhetett oda más nőre se merek ránézni nehogy probléma legyen nem hogy óvszert vigyék magammal. Na meg nem is használtunk mert szedi a bogyót... reggel hagyott egy üzenetet azzal, hogy várom a magyarázatot.Hát legyen ember a talpán aki ebből a szitubol jól ki tud jönni. En tudom hogy nem nőztem be na meg össz vissza 4 sört ittam szal mindenre tisztán emlekszem. A történet vége az hogy szakított velem, és én meg itt ülök és csak lesek ki a fejemből, hogyan is történhetett ez velem. Úgy érzem én vagyok a világ legnagyobb palimadara...
Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben? Hogyan győzhetném meg?
nem ragadhatott rá?
vagy
esetleg a barinéd tesztel,hogy hogy viselkedsz??
u.i:
ugye nem benne?
nadrágom alatt talált egy óvszert
cigis dobozzal nem markolhattad fel??
vagy valamelyik vicces barátod tette bele?
hát mond el ,hogy mit gondolsz,mi lehetett,
és hogy így ismer-e,mint aki félre megy??
aztán bízd rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!