Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján kéne vonzódnom a férfiakhoz?
A természet rendje szerint ugye egy nőt a biztonságnak kéne vonzania, amit egy erős, határozott férfi tud megadni. Na, ilyenekből manapság már elég kevés van, ők is folyamatosan foglaltak.
Évszázadokon keresztül csak a férfi volt kenyérkereső, így ha más imponáló nem volt a férfiban, legalább ezzel meg lehet győzni a nőket, hogy vonzónak találjanak egy férfit. Manapság a nők is dolgoznak, el tudják tartani magukat, tehát ez már megint nem egy olyan dolog, amivel nagyon imponálni lehetne (maximum egy rétegnek, de az olyan is).
Még esetleg lehetne a férfiak viselkedését vonzónak találni, hogy udvariasak, előzékenyek, de ritkaságszámba megy az is, hogy kinyissák egy nő előtt az ajtót. Ráadásul elterjedt az a hülyeség, hogy a nők a bunkókra buknak, erre az összes hímnemű úgy tesz, mintha valami kemény domináns gengszter lenne, egy részük pedig inkább nevetséges lesz ettől, mint bárkinek is vonzó. De a többiről sem az jut az ember eszébe, hogy szívesen alapítana vele családot...
A külsőt meg inkább hagyjuk, az arca vagy szimpatikus valakinek, vagy nem, a többiről meg inkább ne beszéljünk...
Mi maradt, ami még vonzó lehet egy férfiban a nők számára?
Ha mindenben csak a kifogásokat és a negatívumokat nézed és keresed, soha a büdös életben nem lesz társad.
Talán azért vonzódj a férfiakhoz, mert hetero vagy, és nem homo! Bár ki tudja, a mai világban nem lehet ezt konkrétan megállapítani.
Te döntöd el,hogy mi alapján vonzódsz vagy nem vonzódsz egy férfihoz.Ha nem engedsz az igényeidből akkor meg kell szerezned egyet a ritka példányok közül.
A férfi erények pont attól értékesek mert csak kevés férfiban vannak meg,ha minden pasi olyan lenne akkor ki számítana különlegesnek,értékesnek?
Nem arra ösztönözlek,hogy add lejjebb az igényeidet,hanem arra,hogy "küzdj" meg egy értékes férfi kegyeiért.
Mivel kevés van belőlük meg kell küzdeni értük,mint bármilyen más ritkaságért.
Nem egészen értem az alapkérdés és a kifejtés közti összefüggést.
Válaszolok a kifejtésre: a kulcsszó a diverzitás. Az egyik nő ilyen, és neki ez a típus tetszik, a másik nő olyan, neki meg a másik típus. Ha 'a' nőket és 'a' férfiakat egy-egy kalap alá vesszük, és szembeállítjuk őket, persze, hogy nem jutunk semmire, mert nem mindegyikük ugyanolyan. Ezért nem az "évszázadokon keresztül"-, meg az "evolúció szerint"-kezdetű mondatok alapján kell párt választani, hanem - most figyelj - rémesen egyszerűen az alapján, hogy mi tetszik. Persze a józan észt ilyenkor sem kell otthon hagyni, például ha neked a bűnözőtípus jön be, de nyugodt családi életet akarsz, számíts némi nehézségekre. De úgy általában azért működni szokott, ha az ember az ízlését saját maga dönti el.
A régi időket meg ne sírjuk vissza mert akkor kevés szava volt egy nőnek,megalázták,kihasználták őket.
Mások voltak akkor a férfiak,de biztos vagy benne,hogy jobbak?
Szerintem az az idealizált világ amiben te élni szeretnél igazából sosem létezett,csak a te képzeletedben.
Minden kornak meg voltak az előnyei és a hátrányai,nem érdemes összemontírozni a különböző korok előnyeit,mert hamis képet kapunk.
A humor pl. Bár tény, hogy én páromba az intellektusa miatt szerettem bele. 170 cm de sosem nyafogott, hogy alacsony, amúgy nagyon férfias, de ez nem egyenlő a bunkóval. A pasik nem nagyon tudnak különbséget tenni a kettő között, ebben igazad van. De ne az itteni pasikból indulj ki. Azok...inkább nem is mondok rájuk semmit.
Viszont mindenkinek más mit tart vonzónak. Én pl a felelősségvállalást, intelligenciát, humort, rock iránti vonzódást stb. Ezer meg egy féle képp tud egy férfi örömet nyújtani, csak sokan elfelejtik, hogy nem minden függ a pénztől. Bár szerintem ezzel inkább a pasik hergelik egymást nem annyira elvárás.
#5 "Nem arra ösztönözlek,hogy add lejjebb az igényeidet,hanem arra,hogy "küzdj" meg egy értékes férfi kegyeiért.
Mivel kevés van belőlük meg kell küzdeni értük,mint bármilyen más ritkaságért."
Kapcsolatban vannak állandóan, olyanokért nem fogok küzdeni.
#6 Tisztában vagyok vele, hogy engem mi vonz (pl. ha van annyi önbizalma, hogy le mer szólítani, az már imponál, de az ilyen már nagyon ritka), de az ilyenek kb. már kihaltak. Lehet, hogy alapvetően még több ilyen lenne, csak hülyeségeket gondolnak és terjesztenek (lásd bunkóság), ami után minden számomra vonzó kiveszik belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!