Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi minden "szerencsét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi minden "szerencsétlenebb"férfi olyanokra értem akik otthon élnek, meg Se próbálnak előre haladni az életükkel, egész nap esznek meg gépeznek, hogy ezen a problémán egy barátnő segít?

Figyelt kérdés

Lányként mondom soha nem kellene ilyen ember. Még nem gyereket akarok nevelni hanem kapcsolatot és szerintem sok hölgy hasonlóan vélekedik.

19 L

2016. ápr. 5. 17:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
22%
Álltalában munka közben, most is onnan netezek. Azt nem mondtam, hogy fizikai munka. Marad időm itt tanulni, edzeni, könyveket olvasni és közben keresem a pénzt. Aztán ügye a nemsok szabadidőmbe még el megyek terembe vagy haverokhoz persze miután a lakást rendbe tettem. Viszont néha erre már lusta vagyok.
2016. ápr. 6. 12:17
 42/50 anonim ***** válasza:
60%
Rendben van,de valaszolj mar hogy MIKOR ha te 14orat a munkahelyeden toltesz MINDEN nap. Marad 10orad ebbol mondjuk 5t alszol(amit hosszu tavon ugyse lehet birni). Marad 5. Utazassal eltoltesz mondjuk 2 orat. Marad 3 ebben kajat kell csinalnod bevasarolni mosni fozni stb. Hogy van idod erre valaszolj mar
2016. ápr. 6. 18:29
 43/50 anonim ***** válasza:
29%

Titok...

Amúgy biztonsági őr vagyok. Legalábbis egyenlőre. Sok szolgálatot bevállalok és egy huzamban nem 12 órákat vagyok bent.

2016. ápr. 6. 18:32
 44/50 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy srácot, biztonsági őr volt. Este bement, kicsit xbozozott aztán aludt reggelig.
2016. ápr. 6. 21:24
 45/50 anonim ***** válasza:
jo ne add elo itt magad :D
2016. ápr. 7. 21:52
 46/50 anonim ***** válasza:
62%

Az, hogy még otthon él, nekem nem probléma. De az enyhén szólva a röhej kategória (egyébként mindkét nemnél), hogy otthon döglik egész nap, semmi igénye nincs arra, hogy művelődjön, kulturálódjon, élményei legyenek, nem jár el sehova, mert ahhoz már lusta... gépezik, vakarja a fenekét, "depressziós", és akkor várja, hogy a sült galamb odarepüljön, és az utcán rávesse magát a tökéletes nő/férfi. Meg Facebookon írogat boldog-boldogtalanra, aztán rinyál, ha nem írnak neki vissza (amikor az nem is társkereső).

Azt hiszik, ők megérdemlik a párkapcsolatot, és akkor majd minden szebb lesz. Pedig az ok-okozat fordítva van. Nem a párkapcsolat fogja őt kirángatni onnét, hanem egy normális embernek arra van igénye, hogy egy olyan emberrel legyen, aki nincs ilyen mélyre süllyedve.

2016. ápr. 8. 14:59
 47/50 anonim ***** válasza:
64%
46. És most nem azokról beszélnek, akik több műszakban dolgoznak, és emiatt nincs szabadidejük. Rengeteg ember van, akinek van szabadideje, aztán abban wow-ozik meg fekszik az ágyon, "senkit nem szólítok le, mert félek a visszautasítástól", aztán csodálkozik, hogy nincs nője/pasija.
2016. ápr. 8. 15:01
 48/50 anonim ***** válasza:
65%
Nem ertem hogy mire ilyen nagy a szad kislany. En ugyanez voltam mint amit leirtal. Ettem gepeztem aludtam. Raadasul en dadogok is. De ossze szedtem magam es most meg 30 sem vagyok de kertes hazam van es sportautoval jarok. Nem kene lebecsulnod ezeket a ferfiakat, s en nem lennek annyira elajulva hogy egy alberletbe koltozol mivel csak pumpalod a penzt a foberlonek. De te biztos tudod mivel annyira k...ára ertesz ehhez.
2016. szept. 30. 10:39
 49/50 anonim ***** válasza:

"De ossze szedtem magam es most meg 30 sem vagyok de kertes hazam van es sportautoval jarok"

Ilyen meséket bárki ki tud találni

2019. szept. 2. 19:45
 50/50 anonim ***** válasza:
Kérdező! Akik csak esznek még gépeznek...Azokról beszélsz, akik nem is dolgoznak sehol, nem is tanulnak?? Mert annak nehéz barátnőt találni. A nők nem állnak le olyannal.
2019. szept. 2. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!