Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszi minden "szerencsét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi minden "szerencsétlenebb"férfi olyanokra értem akik otthon élnek, meg Se próbálnak előre haladni az életükkel, egész nap esznek meg gépeznek, hogy ezen a problémán egy barátnő segít?

Figyelt kérdés

Lányként mondom soha nem kellene ilyen ember. Még nem gyereket akarok nevelni hanem kapcsolatot és szerintem sok hölgy hasonlóan vélekedik.

19 L

2016. ápr. 5. 17:32
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
35%
Mert gyengék. Nem könnyű felelősséget vállalni magunkért, szembenézni magunkkal meg még nehezebb. Van akinek nem megy. A szüleik helyében szégyellném őket.
2016. ápr. 5. 20:17
 32/50 anonim ***** válasza:
74%
Ezen a szarkupac oldalon hihetetlen hogy mennyi tanult és gazdag ember van tele tervekkel,és ossza meg a saját "bölcsességét". Közben meg gyűlölködnek és lenéznek másokat.
2016. ápr. 5. 21:25
 33/50 anonim ***** válasza:
71%
Lehet nem egyszerű egyedül élni. Ez tény. Én mégis 19 évesen külön költöztem barátnőmmel, aztán meg 21 évesen egyedül maradtam mégse állt meg az élet. Nem védeni kell őket ha megtehetik, hogy otthon maradjanak mert úgy költséghatékonyabb viszont akkor el is kell járni tanulni vagy dolgozni. Nekem az a lehetőség adódott, hogy havi ~440 órát dolgozom mellette edzek valamint magamra főzök meg az ilyen kissebb dolgok. Igaz kicsot bele kell jönni a dologba, de csak akarat és kitartás kell. Mondjuk ennek ellenére sem vagyok nagy szám a lányok körében. Nem nem ronda vagyok csak éppenséggel ez senkit nem érdekel a környezetemben, hogy egzisztenciámat saját lábamon kell kialakítanom ami jelenleg alig-alig van jelen. Ez Számomra olyan alap dolog, hogy saját magamról kell gondoskodnom, hogy néha furán nézek másra aki húszon évesen szüleitől kér pénzt a bulizásra. De az az ő életük. Csak néhány válaszra reagáltam aki olyan együttérzést nyílvánított ki a leírt emberekre. Bár ez nevelé kérdése is.
2016. ápr. 5. 21:35
 34/50 anonim ***** válasza:
azert mert valaki értelmet adna az életüknek
2016. ápr. 5. 22:42
 35/50 A kérdező kommentje:

#30 és #32

Nem vagyok karrierista, és olyan családi hátterem van ahol soha semmit nem adtak könnyen. Nem vagyok gazdag és mindenem amim van a szüleimnek köszönhetem akik évek óta keményen dolgoznak azért,hogy nekem mindenem meglegyen ezért is szeretem és becsülöm õket. Ez az egyik oka amiért elkezdtem évekkel ezelõtt gyûjteni albérletre,hogy segítsek nekik ennyivel legalább.Soha nem vettek felesleges dolgokat és megtanítottak becsülni a pénzt és a munkát. A barátom sem azért van,hogy mutogassam hanem mert boldogok vagyunk és szeretem, megadjuk egymásnak amire szükségünk van.

Én nem sértõdök meg, vagy haragszom amiért leírtátok a rólam alkotott véleményeteket. Csak szerettem volna tisztázni mekkorát tévedtek Velem kapcsolatban. Azért remélem jól esett köszörülni a nyelvetek valakin és önelégült mosollyal fekszetek ma Le amiért leoltottatok egy tisztességes lányt. Elkönyvelhetitek dicsõsõgnek, legyetek büszkék rá. Annyit hozzá tennék,hogy akinek nem inge ne vegye magára.

Köszönöm és Minden más választ is.

2016. ápr. 6. 00:22
 36/50 anonim ***** válasza:
89%

De azért lássuk be havi 440 óra munka nem igazán mondható sem egészségesnek, sem pedig normálisnak.

Egyrészt időd sem marad, hogy élj plusz ennyi munka mellett energiád sem.

2016. ápr. 6. 07:26
 37/50 anonim ***** válasza:
78%

Jézus! Nem melóznék havi 440 órát, még akkor sem ha gyémántokkal fizetnének, pont azért, amit 36-os ír.

Se időd, se energiád élni, minden csak a munka körül forog.

2016. ápr. 6. 08:03
 38/50 anonim ***** válasza:
33%
Hát én sem melóznék Ennyit, ha nem kellene. Valamiből el kell kezdeni az életet. Jogsi,kocsi,Tanulmányok. Aztán majd ráérek sopánkodni. Munka mellett kis edzés is belefér aztán kis szabadidőt meg barátokkal töltöm és legalább nem a gép előtt ücsörgök.
2016. ápr. 6. 08:57
 39/50 anonim ***** válasza:
58%
Amugy meg figyelj kislany,aki nem akar az nem jon ossze egy ilyen ferfival. Es attol hogy o nem sikeres meg nem vagyhat baratnore? A masik meg egy ilyen ferfinek tenyleg rengeteet segit eg y baratno. A legtobbjuk osszekapja mgat utana
2016. ápr. 6. 11:13
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
De te nagy 440 oras munka hose havi 440 ora az a honap minden napjan (hetvge is) 14 ora munka na mar most teszem azt reggel 6-20:00ig dolgozol,mikor van idod edzeni?? Mikor van idod emellett baratolkal talalkozni ?
2016. ápr. 6. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!