Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden "szerencsétlenebb"férfi olyanokra értem akik otthon élnek, meg Se próbálnak előre haladni az életükkel, egész nap esznek meg gépeznek, hogy ezen a problémán egy barátnő segít?
Lányként mondom soha nem kellene ilyen ember. Még nem gyereket akarok nevelni hanem kapcsolatot és szerintem sok hölgy hasonlóan vélekedik.
19 L
Ne általánosíts Kérdező,nem mindenki ilyen,aki otthon a gép előtt, a szüleivel lakik.
Miért hiszi?
Aki...valamiben hinni kell,nem? :D
Legyen az ő bajuk, akiknek a kérdés szól.
Vannak ilyenek.
És?
Ez téged miért zavar Kérdező? :O
Nem értem az összefüggést....
Így van,a problémáink megoldása ott van bennünk.
Némi önvizsgálat senkinek sem árt.
Lehet sok, számos balszerencsés körülmény,de a gondjainkat csakis saját magunk oldhatjuk meg.
Tudod kérdező én pont azt látom, hogy akinek van akaratereje és próbál előrejutni, pont az szopik a legtöbbet. Aki pedig egész nap gépezik, tévézget, kocsikázik a városban, lusta dög, annak mindig van csinos barátnője.
Szoktam látni párokat, csinos szép nő egy magas, jóképű, de egyébként éjsötét bunkó paraszttal van együtt.
A #21-es hozzászólásodban leírt ékes példáról pedig annyit, hogy az első sort nem kell elolvasni, ahhoz, hogy rájöjjön az ember, hogy kamukérdés.
Egy rohadt karrierista pénzéhes sz*r vagy, aki a pasiját vitrinben mutogatná, és elvárja tőle, hogy tökéletes legyen akkor is, ha éppen a legsz***bb formájában van. Nem érdekel a személyisége, a valódi emberi értékei, ha meg sem ismernéd mikor épp munkanélküli. Tipikusan olyan csaj vagy akit egy ajándék ekszerrel és egyéb felszínes dolgokkal lehet lázba hozni.
Jobb is hogy az ilyenek elkerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!