Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi minden "szerencsétlenebb"férfi olyanokra értem akik otthon élnek, meg Se próbálnak előre haladni az életükkel, egész nap esznek meg gépeznek, hogy ezen a problémán egy barátnő segít?
Lányként mondom soha nem kellene ilyen ember. Még nem gyereket akarok nevelni hanem kapcsolatot és szerintem sok hölgy hasonlóan vélekedik.
19 L
Már megint Balázska, az a hülye troll aki az osztrák állam pénzén élősködik Graz-ban, vagy egy patkánylyuk albérlete és emellett iszik mint a gödény csöves bort minden nap, és arra veri a mellét, hogy ő nem a szüleivel él, és hogy milyen sikerember, és minden nap kitesz egy ilyen kérdést csajnak álcázva magát xD
Szánalmas senki!
11-es, magadból indulsz ki ugye?
Amúgy meg rohadtul bosszant, hogy minden férfi csak azt látja, hogy a nőknek össze kell b_szniuk a pénzt, mert ez az egy mód van rá, hogy valaki pénzt keressen.
Nem akar mindenki riherongy lenni!
Csináld te magad a saját ötletedet, ha ennyire odavagy a gyors pénzért!
Viccet félre téve (bár lehet hogy nem is vicceltem?? :P):
Csak a saját tévhitemet tudom megosztani veled. Sokáig azt hittem hogy majd egy lány kihozza belőlem a legjobbat, célt ad majd az amúgy unalmas és szánalmas életemnek.. volt is egy lány pár éve, éreztem is a késztetést hogy szebbé, jobbá váljak érte, elkezdtem odatenni magam minden téren, úgy ahogy kikupálódtam.. aztán jött a hideg zuhany :D vissza állt minden a régi kerékvágásba, elhanyagoltam magam, a kapcsolataimat stb stb.. bánatos voltam mert azt hittem vége a világnak.. aztán egy kérdés kezdett el motoszkálni a fejemben, a válasszal együtt jött a megvilágosodás is. Minek nekem barátnő? Célokat magamtól is tudok kitűzni és elérni, egyedül is tudok boldog lenni és még ki is tudom verni magamnak :D beszélgetni, lelkizni pedig tudok anyámékkal is meg a barátaimmal is. Elkezdtem airsoftozni, gyúrni, járok futni is, 112 kilóról lefogytam 75re, most 89 vagyok de ez már izom. Leraktam a jogsit, motorozom, 2 hónap múlva végzek és kezdek el normális teljes értékű munkát végezni amiért már rendesen megfizetnek. Haladok a kitűzött célok felé és boldog vagyok. 21 évesen még szűz vagyok de kit érdekel?? :D kapcsolatot nem akarok, csak a szex miatt pedig nem fogok senki miatt időt vesztegetni. Ez az én sztorim :)
Na jó ez nem teljesen igaz.. itt ülök a gép előtt, gyakorizom és közben egy nagy tál pacalt eszem.. (vagy mégsem?!;) )
puszika a hasatokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!