Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Orosz, ukrán feleséget venni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orosz, ukrán feleséget venni? Tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés

Hallottam róla, hogy a szar körülmények és a szegénység elől menekülnek az ottani nők, és EU állampolgárságért cserébe elvetetik magukat, azaz érdekházasság.

Tényleg van ilyen?

Én 31 vagyok, csúnya, soha nem kellettem egy nőnek, és erre gondoltam, mint utolsó esély, hogy ha máshogy nem hát szerzek/veszek magamnak egy helyes orosz, ukrán nőt. Az se különösképp érdekelne ha 1 év után elhagy, de addig is lenne legalább egy kis látszatboldogság, meg be tudnám a sok szemét embernek bizonyítani, hogy nem azért vagyok egyedül, meg meleg vagyok, hanem mert lúzer.

2016. ápr. 4. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Én tartanék egy orosztól vagy ukrántól. Ki tudja kifélék, mifélék, miféle rokonságuk, ismerőseik vannak. Ha mindenképp feleséget akarsz venni, akkor inkább távol keletit vegyél...
2016. ápr. 4. 15:54
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

Jah 11-esnek igaza lehet, de most viccen kívül.

Ha a nőnek valami baja van, akkor még nagy verőlegényeket is rád szabadíthat.

Amúgy meg önmagában hülyeség a felvetésed. Rengeteg csúnya férfi talál magának nőt.

Ha eleget fizetnél az ittenieknek, akkor nagy eséllyel sokat megkaphatnál.

2016. ápr. 4. 15:58
 13/19 anonim ***** válasza:
48%

Régen én is kaptam ilyen ajánlatot. Kisvárosban élek. Világ életemben imádtam a focit rendszeresen látogattam is a meccseket. Hoztak egy Brazil származású fiút a csapatba.

Nagy lakásban élek, így a vezetőséggel megvolt beszélve, hogy nálam van 2 kiadó szoba ha valamelyik focista úgy gondolja, akkor hozzám jöhetnek albérletbe. Így költözött hozzám a Brazil fiú. Sokat beszélgettünk mert én tanítottam magyarul, hogy valamit értsen is. 3 évig éltünk így. Neki folyamatosan haza kellett menni 1-1 hónapra mert nem maradhatott tovább. Akkor egyszer behívott a vezetőség, hogy mi lenne ha, mi össze házasodnánk, hogy a fiú megkapja a magyar állampolgárságot. Először köpni nyelni nem tudtam. De rájöttem, hogy a fiúnak fontos, hogy itt élhessen, dolgozhasson mert itt képzeli el a jövőjét. Mivel már baráti lett a kapcsolatunk az évek során. Így belementem a házasságba. Meg is kapta az állampolgárságot. 8 éve vagyunk házasok és van egy 2 éves kislányunk. Szóval érdek házasságokból is alakulhat ki szerelem.

De azt javaslom, hogy előtte ismerd meg azt akit feleségül fogsz venni.

2016. ápr. 4. 16:05
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

tévedsz, mert az esküvő meg a szerelem nem adódnak meg maguktól a normális embereknek. tenni kell érte. a szép testet sem adják ingyen, csak max 22 éves korig (nőknek). azért is keményen tenni kell, ha valaki nem akar narancsbőrt, ősz hajat, szuvas fogakat, hanem valahogy ki akar nézni. Érdekes, aki maga igénytelenül néz ki, azt hiszi, mások a semmitől szépek. én nagyon keményen sportolok, hogy 30+os nőként szép legyek (és az is vagyok). a nálam fiatalabb kolléganőm meg sóhajtozik, hogy neki miért nagy a hasa... (lehet, hogy mert a tévénézés a hobbija)

szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy semmi sincs ingyen, még ha neked úgy tűnik is. Tenni kell azért, hogy az ember párra találjon, főleg, hogyha megfelelő párra akar találni, hiszen a szakítások, válások mindennaposak. Másoknak is tenni kell a jó életért, nem elég várni a csodára és keseregni.

2016. ápr. 4. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
64%

A minap néztem egy dokumentum filmet ami erről szólt.

Általában fiatal lányok vannak, a többségük még tanul. Volt benne egy pasi aki megismerkedett a nővel, fizette az egyetemi tanulmányait, "távkapcsolatban" voltak. A nő végzett az egyetemen, elment a pasihoz Angliába ahol az élt, úgy volt hogy hat hónapot tölthet kint jegyesi vízummal, a hat hónapot sem várta meg, szakított és ment haza. Nem is volt egy kifejezett szépség, de 23 évesen kapnak jobbat mint az adott esetben 50-es pocakos láncdohányos.

Az esetek többsége így végződik.

2016. ápr. 4. 21:10
 16/19 anonim ***** válasza:
én egy olyat láttam, hogy egy magyar nó összejött egy külföldivel a munkahelyünkön. a külföldi kivitte magával, mindent elintézett neki, és amint a nőnek állása lett és minden papírja meglett, azonnal dobta a pasit egy másik kedvéért.
2016. ápr. 5. 11:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Létezik ilyen, de nagyon drága és felesleges pénzkidobás. Eleve nem tudhatod biztosra, hogy nem ver át egy bűnszövetkezet, amelyik hatodszor adja férjhez ugyanazt a lányt, akinek fél éven belül haza kell mennie, addig meg annyi pénzt kiszedni a delikvensből, amennyit csak tud. Kockázatos. A másik, hogy nem szeretne igazán, éreznéd az űrt, amit nem tölt be.

Én nő vagyok, 18 éves koromig kifejezetten csúnya és igénytelen voltam, aztán összeszedtem magam. Edzés, igényesség, normális frizura és hidd el, jobban menne. A beszélőkéddel valószínűleg nincs gond, értelmesen fogalmazol itt is. Ha nagyon nem megy, akkor próbálkozz beilleszkedni adott szubkultúrákban, ha valaki ragaszkodik bizonyos életmódhoz/hobbihoz/eszmékhez, az a párválasztásban is fontosnak tarthatja, kisebb felhozatal mellett pedig kisebb a konkurencia is. Semmi nem garancia, de sok ilyet látok magam körül. Egyébként öngyilkosságra gondolni óriási fasság. Sokan pont egy elhibázott párválasztás miatt vannak szpóágon és tudnának mit kezdeni a szabadságukkal. 2srác ismerősömnek lett nem várt gyereke az elmúlt 1évben, egy barátnőm most megy hozzá valakihez, akiről tudja, hogy megcsalta és ő is kísértésbe esett már többször.

Summa summarum, szerintem ne vegyél magadnak feleséget. Át fogják cseszni a fejed és csak még nyomorultabbul leszel utána.

2016. ápr. 30. 12:48
 18/19 GipszI ***** válasza:

A tl;dr verzió: Ha kiköltözöl, megtanulod a nyelvet és úgy ismerkedsz ott van esélyed, amit az interneten találhatsz, az legalább 95%-ban a lehúzásodra megy rá (fizetős levélváltás!, kiutazásos program, etc)

De inkább a szabvány választ mondom: állj neki a szintemelésnek (ha nem tudod mi az, akkor irány az internet, férfihang, vagy akár a csp blog komment szekciója :D ): konditerem, fodrász, autó/motor vásárlás, ruhatár feltöltés külsőleg, a belsőleg részhez jó tippem csak az hogy olvass a témában nagyon sokat, és hasznosítsd az ott leírtakat ;)

2016. máj. 1. 16:03
 19/19 rittyentö válasza:
akcioztam mar ukrant es oroszt, kegyetlenul lehetett oket es iszonyatosan elveztek es kivanjak is rendszeresen.
2016. aug. 2. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!