Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejonnetek egy elvalt fervival aki, azert valt el, mert megcsalta a feleseget?
Mindenki képes a változásra, ha akarja és van kiért. De elsősorban a változást mindenkinek saját magáért kell megtennie.
Ha ő nem képes arra, hogy változzon, úgy nincs értelme az egésznek.
Jöjj vele össze és bizonyítsa be neked, hogy képes megváltozni. Legyen a ti kapcsolatotok más, mint az eddigiek, amiket átélt.
Egyébként csak ott van csalás, ahol a kapcsolat nem jó.
Hát kérlek, én pasas vagyok, szóval nekem ab ovo kiesik, de ha összerakom az infókat, akkor azt tudom kisütni, hogy...
Az rendben van, hogy anyuci pici fia nagy-nagy segítséggel felnőtt, tehát t*köt növesztett. Ebből következően ki is szeretné próbálni. Ezért (meg azért, mert az új "anyukája" nem volt - nem is lehetett az - neki az Igazi) csalta meg az asszonyt a csajjal.
Vagyis emberünk most keresgéli az igazi társát!
A bibi ott van, hogy a fene se tudja megmondani, hogy ez te vagy, vagy sem! Azaz keresgélni fog-e továbbra is, vagy rögtön megáll nálad.
Én nem tudom, hogy mennyire van próbálkozós kedvében (nem tudom, hogy mennyi mindent szeretne bepótolni), illetve TE hanyadik vagy ebben a sorban, de ha úgy véled, hogy elég későn nőtt fel, illetve a sztori szerint te a harmadik nő vagy az életében, akkor még esélyes, hogy keresgélni fog egy ideig.
Szóval azt javasolnám, hogy csak óvatosan kezdj vele, ne tegyél fel mindent egy lapra... vagy egyszerűen csak vedd számításba a fentebbieket.
A vesződség miatt meg ne aggódj: azt megtette már az ex helyetted. Legalábbis az oroszlánrészét. Neked inkább csak a hála maradt. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!