Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segithetnék egy férfinak, aki nem tud túllépni azon, hogy 8 éve az első barátnője megcsalta őt, és ezért nem akar kapcsolatot?
Elképzelhető, hogy még azt a lányt szereti?
A közsségi oldalakon még fent van néhány közös képük, pedig a lánynak rég új kapcsolata van.
Aki 8 év alatt nem tudott túllépni egy "szimpla megcsaláson", az nem is igazán akar. Sokan egy válást is hamarabb feldolgoznak.
Ha te a potenciális új barátnő vagy, (legalábbis az szeretnél lenni), szerintem hagyd a pasit.
Elég veszélyes ám "segíteni" - én kihúztam egy nőt a teljesen kretén após-anyós világából, de az derült ki, hogy akkor meg velem akarna lenni, noha erről szó se volt.
Miért fontos ez neked?
Hát valami olyan történt vele, amiről nem tudja, hogyan tudná elkerülni legközelebb, és egyelőre ez a biztonság fontosabb számára, mint a potenciális boldogság, ami annak kockázatával jár, hogy ez újra megesik vele. A biztos megoldást választotta erre.
Ajánlom ezt a linket olvasásra: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!