Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orosz, ukrán feleséget venni? Tényleg van ilyen?
Hallottam róla, hogy a szar körülmények és a szegénység elől menekülnek az ottani nők, és EU állampolgárságért cserébe elvetetik magukat, azaz érdekházasság.
Tényleg van ilyen?
Én 31 vagyok, csúnya, soha nem kellettem egy nőnek, és erre gondoltam, mint utolsó esély, hogy ha máshogy nem hát szerzek/veszek magamnak egy helyes orosz, ukrán nőt. Az se különösképp érdekelne ha 1 év után elhagy, de addig is lenne legalább egy kis látszatboldogság, meg be tudnám a sok szemét embernek bizonyítani, hogy nem azért vagyok egyedül, meg meleg vagyok, hanem mert lúzer.
A látszatboldogság boldoggá tenne?
Milyen nőkkel kezdtél eddig?
Nem kamu, teljesen komolyan gondolom.
És mivel csúnya vagyok gondolom hagyományos úton nemcsak a magyar nőknek nem kellenék, hanem a külföldieknek sem.
Nekem ez mindig is fura volt, hogy valaki kijelenti magáról milyen csúnya, nem kell senkinek...
ne csodálkozz ha nem, ha magadat sem szereted!
nagyon sok nő szingli, szét kellene nézned, de nem csak a szépek között!
Igen. Mert már annyira nem érdekel az egész, hogy nem tóprengenék rajta. Nekem már az is megnyugvás lenne, ha sétálna velem egy helyes nő kézenfogva az utcán, lenne esküvőm, és hasonló dolgok amik a normális embereknek alapban megadódnak. Mert mégis csak hozzám tartozna, ha csak érdekből akkor is.
Egyedül a túlsúlyos nőknél nem próbálkoztam, mert ők nem jönnek be, minden más típusnál igen, maximális kudarccal.
3 és 4
Hagyjuk ezt a blablát, tele van vele a padlás.
31 évig nem kellettem senkinek, pedig rólam nem elmondható aztán tényleg hogy félénk lennék vagy nem ismerkednék, mégis mindig lepattintottak a nők, mert csak lelki szemetesnek kellettem.
Ja igen, nem én mondtam magamról hogy csúnya vagyok, hanem mások mondták vagy a szemembe vagy a hátam mögött.
Nagyjából ezt tekintem az utolsó esélyemnek, hogy érdekből kelljek egy helyes nőnek, ha ez sem jön be, akkor megölöm magam. És ezt teljesen komolyan mondom.
El tudjátok képzelni milyen mikor SOHA SENKI nem tekintett férfinak, soha nem kellesz úgy senkinek? Mikor mész a városba és a szíved szakad meg a sok boldog pár láttán akik kézenfogva sétálnak és arról nem is beszélve ahol van a boldog család 1-2 gyerekkel.
Én ebbe már beleőrülök, nem bírom tovább.
Nem tudom. Én is évekig voltam egyedül. De nem dőlt össze a világ!
Nem csak szép nőkkel lehet ismerkedni.
Amúgy.... mi az hogy normális? Te ezek szerint nem vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!