Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem azt, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy nem tudok felnőni?

Figyelt kérdés

Mondjuk nem is igazán akarok még. Valahogy távol áll tőlem ez a megkomolyodott szerep. Nem érzem magamat érett nőnek egyáltalán, se külsőre, se belsőre, pedig már 20 éves vagyok. Lehet velem komoly témákról beszélgetni, értelmesnek tartanak mások is, de lelkileg mégis egy tizenéves szintjén érzem magam. Szeretek álmodozni, és nem igazán vannak céljaim sem az életben, inkább csak úgy elvagyok. Vagyis, lenne egy álmom, de nem tűnik túlságosan reálisnak. :S

Az egyik barátnőm igazi nő, minden szempontból, és tisztelem is őt ezért, de én nem tudok úgy viselkedni, mert az olyan megjátszott lenne.

Csak későn érő típus lennék, vagy más lehet a háttérben?

2016. ápr. 3. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Még báb állapotban vagy.
2016. ápr. 3. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elmondásod alapján alapvetően nincs veled probléma. Szerintem csak későn érő típus vagy, a te korodban én is úgy voltam vele, hogy még nem akarok felnőni:D Az is lehet a dolog oka ha még tanuslsz, az iskolába járás könnyen érezteti az emberrel azt, hogy még gyerek attól függetlenül, hogy kora alapján már felnőtt
2016. ápr. 3. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Semmi probléma azzal,ha későn érő típus vagy.

Nem az határozza meg,milyen ember vagy.

Szóval nyugalom :)

Semmi gond veled.

2016. ápr. 3. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi. Tök jó ez így. Szimpi vagy:)
2016. ápr. 3. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!