Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy még nem tudok felnőni egyes feladatokhoz?
Nekem is volt egy ilyen idoszakom es szornyu volt. Mire doki latott azt mondta kimerultseg es enyhe depresszio...
Lehet nogyogyasz helyett egy mas jellegu dokit kellene meglatogatnod hiszen egyertelmuen elvesztetted az erdeklodesed minden iranyban.
Nem ertem miert egnel ki szexualisan? Mert vege a jelenlegi kapcsolatodnak? Ez nagyon rossz duma...
LEGYSZIVES LATOGASD MEG A HAZIORVOSOTOKAT ES BESZELJ VELE! O elfogja mondani merre menj tovabb, esetleg beutalot ad egy masik dokihoz - en pl. allandoan szedultem, rettegtem, sirtam...stb....persze a semmi miatt.
NAgyon rossz, ha az ember maganyos. Kulonosen ha nincs valaki aki igazan odafigyel rank.
Amikor mar megertettem jobban dolgokat, elkezdtem elvezni az egyedulletet. Mentem a varosba, jartam a boltokat - nem vettem semmit...mentem a konyvtarba, moziba is egyedul nem kellett senkivel pl. vitatkoznom mit akarok megnezni...elkezdtem sportolni amitol egyre jobban ereztem magam nemcsak fizikailag, lelkileg de kulalakra is. Strandra mentem miegyeb...
az elso lepest ugy hivjak, hogy orvos a tobbi csak rajtad mulik...
Erot kivanok hozza!
Szia!!!Először is, sok közös van bennünk, pl a nevünk (én is Dia vok)
Hidd el, hogy ez az időszak csak egy része az életednek, egy akadály, amit túl kell élni, át kell vészelni.
Körübellül én így fogom fel, hogy nemsokára úgyis vége lesz (mármint ennek az időszaknak). Ugyanis nekem hasonló a problémám (a szexuális életet kivéve). A családomban sincs rend, épp úgy mint a lelkemben, a szüleim ki nem álhatják egymást, és ez kihat rám is. 17 vok. Nem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel, utálok tanulni gimnazista létemre, hülye fejemmel ezt jelöltem be pár éve. Aztán ki tudja, lehet hogy nem lennék ilyen lusta, ha kicsivel kiegyensúlyozottabb lenne az életem, viszont óriási lelki problémát csinálok ám a rossz jegyektől, de főleg azért mert az o.társaim olyan stréberek.
Meg azok a szaros anyagiak is.
Hát ha nem is a szüleimmel, de majd esetleg jó pár év múlva majd a saját családommal leszek igazán boldog!
Remélem.
Szerintem semmi önbizalmad nincs.És van egy enyhe kis depressziód.
Nem lehet, hogy túl sokat vártál attól, hogy betöltöd a 18-at akkor ez meg az lesz?
Nem lettél felnőtt, csak felelős lettél a tetteidért.Én ezt akkor úgy fogtam fel, hogy semmi nem változott, csak vehetek cigit, piát, és ha hülyeséget csinálok lecsukhatnak.Nem kell ennyire görcsölni a dolgokon.Amúgy én is ugyan ilyen voltam.Elnőttem szerencsére.
Ha tudok segíteni bármiben, nyugodtan írj privibe szívesen segítek ha tudok.nagyjából én is ezeken mentem keresztül, tudom mit érzel.Most így majdnem 10 évvel később másként látom a dolgokat.
Ja és igenis TE fogsz autót vezetni, és nagyon ügyes leszel!!!!Azt gondold át te mit szeretnél igazán, mitől lennél boldog, és próbáld úgy alakítani az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!