Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy úgy érzem...

Sulek Péter kérdése:

Miért van az, hogy úgy érzem a szüleim nem hagynak felnőni?

Figyelt kérdés
Azt érzem nem büszkék rám sosem mondták hogy ügyes vagyok, annak örülnek ha elhalmoznak mindennel tele vagyok pénzzel haza megyek van otthon 10 féle kaja, meg azt mondják baj van velem menjek pszichológushoz fizetik, nem hiszik el hogy tudok önállóan is gondolkodni kaptam munkát nem örültek neki volt barátnőm nem érdekelte őket amit én érek el arra nem büszkék. és azt vettem észre annak örülnek ha valami bajom van és megtudják oldani majd ők én kicsivagyok majd ők, de az hogy én elérek valamit az nem számított sohasem :( volt valaki hasonló helyzetben mit tettetek? köszi előre is :)
2014. jún. 22. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is olyanok a szüleim, hogy mellettük nehéz felnőttnek érezni magam. A külön költözés sok dologban segíthet, de mindent az sem old meg.
2014. jún. 22. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Feltehetőleg egyke vagy, szüleidben meg erősen fejlett a gondozási ösztön. Csinálj nekik sok unokát, hogy el legyenek foglalva.
2014. jún. 22. 21:34
 3/3 A kérdező kommentje:
igen egyke vagyok :) csak lenne még egy problémám a vater ugyanilyen nem tud főzni nem akar semmi lomos nincs életcélja önbizalma(ugyaúgy mint nekem csak én elkezdtem fejlődni) és anyám halála után(mivel halálos beteg sajnos) mi lesz velünk? vatert nemis hagyja fejlődni ő meg nemis akar:(
2014. jún. 22. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!