Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha valaki melegnek gondolna titeket, azt tagadnátok, vagy nem reagálnátok rá semmit?

Figyelt kérdés
Mert én láttam már többféle reakciót ilyen esetekre. Olyat is, hogy tagadták, de közben mosolyogtak... Hogyan lehet eldönteni valakiről, hogy tényleg meleg-e?
2016. ápr. 2. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
nem reagálnék rá elöszőr, ha tovább folytatná akkor meg megszakítanám vele a kapcsolatot.
2016. ápr. 2. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Megmondanám, hogy nem vagyok az és ennyi.

Hogyan lehet eldönteni? Hát, fene tudja. Ismertem már olyan srácot, aki bevallottan az volt, mégsem beszélt vagy mozgott furán. Nem mondtam volna meg róla, hogy az.

2016. ápr. 2. 13:48
 3/4 anonim ***** válasza:

hat rolam keringett egy idoben h meleg vagyok. eleinte leszartam, mert kozvetlenul nem erintett. de mar tobben is kerdeztek szemelyesen, meg olyan viszonylag kozeli ismerosom is kerdezte egy masiktol h meleg vagyok-e akinek pont tudnia kene h nem. igy az ido mulasaval mostmar elegge tud irritalni amikor ujbol felkerul a tema, mert meg ha a sajat nememhez vonzodnek, akkor is orulnek, ha meg letezhetne maganelet. igy meg h hetero vagyok megkellemetlenebb tud lenni.

mostanaban ha valaki gondolja az nem erdekel mert nem tudok rola. de ha eljut hozzam, vagy szemelyesen kerdezi meg vki, akk probalom minel egyertelmuebben elmondani h nem nem vagyok meleg. egyenlore ez tortenik, de valszeg meg 2-3 felvetes, es utana mar teljesen megunom es szonelkul ott fogom hagyni az embereket.

a mosolygas amikor vki megkerdezi tole, az sztem nem feltetlenul jelenti azt, h meleg.

2016. ápr. 2. 23:34
 4/4 anonim ***** válasza:

aki meleg az bevallja egy idő után ahverjainál, mert nem akar szorongasok között lenni és ugy lenni a haverjai között h folyton titkoloznia kellene és ha a nőkről beszélnek akkor neki is erdeklődést mutatnia. Hanem vegyék figyelembe h mas erdekli őt.

Az szerintem meg szemét dolog h valakiről azt állitjuk aztán meg a haverjait is megkerdezunk h ők mit gondolnak erről, erre meg ők is gyanakodni kezdenek. Ezt én sertesnek vennem h ha valaki akiben megbizom azt vezsem észre h fura kérdeseket v temat hoz fel csakhogy megtudja meleg vagyok e.

2016. ápr. 3. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!