Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/Férfiak, ti hogy reagálnátok, ha a pályaudvaron felajánlod a segítségedet egy lánynak bőröndje cipelésében, és a válasz: "Köszi, de van barátom! "?
Ma mesélte egy barátom telefonon, hogy így járt. Azért nem szánalom ez valahol a nőktől? Hiszen neki van barátnője, tényleg csak segíteni akart. :D Nők, mit képzeltek magatokról? Tisztelet a kivételnek. :)
Kort + nemedet is írd hozzá!
Én lányként úgy reagálnék erre, mármint ha valaki megkérdezné, hogy cipelheti-e a bőröndöm, hogy igen, kinyalhatod a pinám, de előbb hadd töröljem meg, mert hosszú volt az út és bepállott.
Ez a válasz is rossz? :(
A legtöbben ezt kezdeményezésnek szánnák tényleg, így valahol érthető a reakciója.
Nem értem mit kell ezen ennyire fennakadni és filozofálni h "mit képzelnek" "a nők"...
Én egyetértek azzal, hogy lehet segíteni hátsó szándék nélkül, hisz én is szoktam így tenni.
De szerintem te is tudod, hogy temérdek "férfi" van aki csak azért segít/tesz jót a nőknek mert vár valamit cserébe (leginkább p inát) aztán csodálkozik ha nem akar tőle semmit a hálátlan liba ugye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!