Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire kevés magabiztos srác?
Engem teljesen le tudnak venni a lábamról az olyan pasik, akiknek van önbizalmuk, határozottak, talpraesettek, tudnak csábítani. És ez független a külsőtől, mert már önmagában ettől szexi kisugárzása lesz valakinek.
De annyira ritkán találkozom ilyen srácokkal. :S Sokan keverik ezt azzal, hogy valaki bunkó meg nőcsábász, de nem erről van szó.
Csak mondjuk elég gáz, hogy a nőknek kell manapság felszedniük a férfiakat, mert a nagy többség még rájuk írni sem mer, nemhogy leszólítani őket, és alapból is elég szerencsétlenek sokan. Ezt nem lenézésből írom, nincs ezzel semmi baj, csak valahogy régebben nem érzékeltem ezt annyira, mármint még kisebb koromban.
20/N
#30 összefoglalta azt amit akartam, csak látom az enyémből nem értesz, de akkor leírom pontosabban:
Adott egy lány, aki egyedül van, de nem tesz semmit (értsd első körben: nem regel társkeresőre, nem nyomul senkire) hogy párt találjon. Ez idáig mondjuk okés is. Akkor adott x darab srác, akiknek mind tetszik külsőre a lány, valamint amennyit láttak a viselkedéséből, az is szimpatikus. Na most mind elkezd udvarolni a csajnak, ki így, ki úgy. És itt jön a probléma: Szerinted ha a srác láthatóan érdeklődik a lány iránt, az azonban magasról tesz rá, akkor a srác fusson tovább utána, és még köcsög is, ha feladja a próbálkozást és odébb áll. Te ezt így komolyan helyesnek látod? Persze, lehet így játszani férfiként, csak nyilván minél többet fut az ember eredménytelenül különböző lányok után az évek során, annál inkább kedvét és önbizalmát veszti.
És hogy mi értelme volt az x számú fiúnak? A csajtól nyilván korrekt, hogy x darab sráctól "kell elszenvednie", hogy bókolnak neki, de milyen csúnya dolog ha a srác feladja. Persze ezt a szituációt a lányok élvezik, a fiúk nagy része nyilván kevésbé.
De akkor mondom ehelyett a valóságot:
Lányok regisztrálnak JÁTÉKBÓL (tehát társkeresés szempontjából aktívnak tettetik magukat, holott eszük ágában sincs, maximum ha az illető a szaúdi herceg) különböző társkeresőre és gyűjtik a likeokat, egymással ezen versenyeznek.Írhatnak szépet és jót a fiúk, a lányok magasról tesznek rájuk, kizárólagosan a saját önbizalmuk növelésére használják az egészet. Na most ez a férfiak önbizalmát hol növeli??????
Eleinte önbizalommal mentem oda a nőkhöz, de a kapott reakciók szépen lassan teljesen elvették a magabiztosságomat. Ma már inkább nem is próbálkozok. Úgy vagyok vele, hogy nem megyek oda azért, hogy megalázzanak.
Például egy ilyen visszautasítás után, hogy legyen magabiztos valaki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!