Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok neked egy randin mennyire fontos, hogy a srác magabiztos (önbizalma ) legyen? És ha nem az, arról mi a véleményetek?
Mennyire szól ez bele abba , hogy esetleg barátságnál több is legyen a jövőben köztetek
Konkrétan , összejönnétek egy olyan sráccal (tegyük fel hogy tetszik nektek , még jól el is vagytok )
Akinek nincs önbizalma , és nem is igazán mondható magabiztosnak
Első pár randin nem is mondható lazának , és talán kicsit feszült is ideges !
Összejönnétek vele ?
Vagy ezek így már , kizáró tényezők !
Előre is köszönőm a válaszokat
kérdező szerintem az a legjobb megoldás erre ,hogy végiggondolod mi a szitu.. "jelenlegi lelki állapotomat nézve nem vagyok határozott jellem" ,de ez csak jó irányba fejlődhet..és megragadom a lehetőségeket amik ezen változtatnak ,vagy akár a tudatosan figyelek arra hogy hangosan beszéljek, ne legyek gyenge, hanem tegyem oda magam.. és akk nincs para :D
bocs hogy offoltam ,de olyan jól esett leírni
am jah. még ha nem is nevezhetjük kiábrántultságnak, de könnyen megváltozhat egy lány rólad alkotott képe ha nem vagy magabiztos..
Hát sajnos nekem nincs sok önbizalmam :(
Sokan mondták már , hogy nem nézek ki olyan rosszul , de én nem tudom magamat elfogadni
Magabiztos a mindennapi életben egy kicsit , de ha lányokról van szó , esetleg randi stb
Ismerkedési fázisnál akkor egy kicsit határozatlan , ideges , és feszült vagyok :(
Ez most akkor kizárja , hogy lehessen barátnőm a jövőben?
Idáig egy kapcsolatom volt , annak is hamar vége lett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!