Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy az önbizalma vagy csak szimplán hülye?
A korrekt válasz: IGEN!
Azaz igen, nagy az önbizalma vagy csak szimplán hülye.
:-D Pedro
én se szeretem pedig én fiú vagyok nem bírom fel fogni se mert ha tenne érte hogy lefogyjon vagy valami adna magára nem lenne büdös néha napján még esetleg ki is állna magáért
és a fére takarított pénzből nem számítógépes cuccokat venne hanem valami divatos ruhát akkor azt mondom egye fene próba szerencse
ami még idegessit hogy jó lelkű kedves fiú és milyen aranyosak lennének egy szintén jó lelkű de az ő szintjén lévő csajszival de neki az nem kell ő elvakultan csaka szexy testet látja
Hát igen, kérdező. Nem kéne manökennek lennie, de az ápoltság szerintem simán elvárható tőle (ahogy mindenkitől). Ha normálisan tisztálkodna, fogyózna és igényes ruhákba járna, nekem sem lenne egyetlen rossz szavam sem. Ergo vagy engedjen az elvásáraiból vagy változzon meg!
16:57 egyetértését köszönöm.:D
Harmadik voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!