Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok neked egy randin mennyire fontos, hogy a srác magabiztos (önbizalma ) legyen? És ha nem az, arról mi a véleményetek?
Mennyire szól ez bele abba , hogy esetleg barátságnál több is legyen a jövőben köztetek
Konkrétan , összejönnétek egy olyan sráccal (tegyük fel hogy tetszik nektek , még jól el is vagytok )
Akinek nincs önbizalma , és nem is igazán mondható magabiztosnak
Első pár randin nem is mondható lazának , és talán kicsit feszült is ideges !
Összejönnétek vele ?
Vagy ezek így már , kizáró tényezők !
Előre is köszönőm a válaszokat
22:17 adom...én is ilyen helyzetbe vagyok. úgy tud nézni rám az a csaj. de mégis azt érzem hogy ha nem lépek valami elkezd lesz.rni.
nem értem hogy a lányok hogyan tudnak ilyen könnyedén változni, ha tetszik nekik valaki ,nemám először jó kiismernék, hanem ha az elején valami elbénázunk akkor lőttek az egész dolognak:\
18f
Értem
és aki nem az a , alfa hím típus , az már ássa is el magát ?
Már mint , ha tetszik a srác
De határozatlan , nincs önbizalma stb
Akkor már maradjon örökre egyedül ?
ezek nem olyan dolgok, mintha pl. vak, mozgássérült vagy nagyothalló lenne (amin nem tud változtatni).
szedje össze magát az ilyen, ne nyavajogjon hanem próbáljon némi tartást magára szedni. a magabiztosság jön vele...
Csak ez a változás , elég lassú folyamat
Szerintem 24edk életévemre lassan 25 , amennyit tudtam már változtam
Kétlem hogy , változhatnék már
Nah meg azt se hiszem , hogy ha idáig ilyen voltam
Hirtelen egoista majommá válhatnék , amit nem szeretnék :)
(nem akarok soha beképzeltnek tűnni )
Így őszintén , ha tetszem egy lánynak , vagy bár melyik ilyen problémával , küzdő pasi tetszik egy lánynak
Miért nem fogadja el a lány őt , úgy ahogy van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!