Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyire kevés magabiztos srác?

Figyelt kérdés

Engem teljesen le tudnak venni a lábamról az olyan pasik, akiknek van önbizalmuk, határozottak, talpraesettek, tudnak csábítani. És ez független a külsőtől, mert már önmagában ettől szexi kisugárzása lesz valakinek.

De annyira ritkán találkozom ilyen srácokkal. :S Sokan keverik ezt azzal, hogy valaki bunkó meg nőcsábász, de nem erről van szó.

Csak mondjuk elég gáz, hogy a nőknek kell manapság felszedniük a férfiakat, mert a nagy többség még rájuk írni sem mer, nemhogy leszólítani őket, és alapból is elég szerencsétlenek sokan. Ezt nem lenézésből írom, nincs ezzel semmi baj, csak valahogy régebben nem érzékeltem ezt annyira, mármint még kisebb koromban.

20/N

2016. ápr. 1. 15:09
1 2 3 4
 21/32 Blade Bone ***** válasza:
100%
Neken van önbizalmam, sőt, még udvarolni is szoktam, de sajnos azt kell hogy mondjam, nincs rá igény. Az első egy-két lánynál még elkönyveltem ezt elvonatkoztatott melléfogásnak, de így, már nem is tudom hányadik eset után, bátran mondom, hogy nem találkoztam még egy olyan lánnyal sem, akinek ez tetszene.. Persze lehet hogy én egyénileg nem jövök be senkinek, ez már más dolog, de akkor is fura, hogy senkinek nem imponál az ilyesmi.. Tisztelet a kivételnek. Meg egyébként ami még fura nekem, az az, hogy mint magabiztos srác, mindig vezetem a beszélgetések vonalát, több féle variációval is, hogy több dologról is mesélhessen a másik.. Erre mégis csak egy-két szót tudnak dobni válaszként, még olyan lányok is akik elvileg beszédesek, vagy kifejezetten beszélgető partnert keresnek... Szóval, még ha nem is feltétlen kapcsolati ismerkedést veszek figyelembe, akkor is azt kell, hogy mondjam, ez a magabiztosságos téma, nem igazán nyerő. Az én szemszögemből nézve, ezt tapasztaltam.
2016. ápr. 1. 18:45
 22/32 anonim ***** válasza:
48%

#20 ezek szerint elemébe találtam :D

Hidd el, elgondoltam, miket írok. Nő vagyok. Hidd el, amelyik pasi naponta tucatnyi csajhoz odamegy, hogy felszedje, az komolytalan. És igen, felszínes is. Szerintem teljesen jogos elvárás, hogy valaki ne csak azt lássa belőlem, hogy jól nézek ki. Az csak a külső máz, nem az a lényeg.

Kérlek, ne forgasd ki a szavaimat. Azt írtam, hogy a férfi ne legyen lusta.

Ebből sikerült kikövetkeztetned, hogy harcolnia kell, na de a harcot miért kevered össze a háttérben sóvárgással?? Ég és föld a kettő!

Jut eszembe. Te miért személyeskedsz? Teljesen irreleváns, hogy én mit tettem meg a saját kapcsolatomért, a kérdés általánosságban szólt. Nem is fogom részletezni, egyszerűen azért, mert tudom a reakciót rá: nyilván hazudok.

Mindenesetre azon elgondolkozhatnál, hogy te hogy néznél arra a lányra, akin látod, hogy előtted aznap 11 pasinál kezdeményezett mondjuk egy szórakozóhelyen. Adnál neki esélyt? Őszintén. Szerintem előbb könyvelnéd el útszéli lotyónak.

Aki pasiként ugyanezt csinálja, na az pont ugyanez a kategória. Ezen tessék egy kicsit elgondolkozni.

2016. ápr. 1. 18:53
 23/32 anonim ***** válasza:

Mondd már el az optimális menetét szerinted a dolgoknak, tanulni szertnék :D

2016. ápr. 1. 19:01
 24/32 anonim ***** válasza:

#22: én sok tekintetben egyetértek veled. Ugyanakkor az "a férfi ne legyen lusta" megállapítás azt sugallja, hogy egy nőnél ok, ha lusta. De javíts ki, ha ezt nem így értetted.

Amúgy nem árt tisztázni/eldönteni, hogy az illető férfit vagy "pasit" keres, mert a kettő nem ugyanaz. :)

2016. ápr. 1. 19:17
 25/32 anonim ***** válasza:
egyébként ja, mi a francnak van egyenlőség ha mindent a pasitól vártok el? egy párkapcsolathoz két ember kell, akkor miért csak az egyik erőlködjön?
2016. ápr. 1. 20:28
 26/32 anonim ***** válasza:
78%

Mert korán feladják. Tudom, micsoda piszkosul nehéz feldolgozni a kudarcokat. Rengeteg kudarc ért már a csajozással kapcsolatban, és soha, egyetlen egy pozitív dolog sem történt. 29 évesen még sosem randiztam, mert eddig még egyetlen egy lány sem adott annyi esélyt sem, hogy megigyunk együtt mondjuk egy kávét. Ennek ellenére állítom, hogy még mindig magabiztosan tudok kezdeményezni egy-egy lánynál. Túl vagyok már 1000 elutasításon, ez igaz, de a szám azért ilyen horribilisen nagy, mert több, mint 13 év aktív próbálkozásai vannak benne. Sosem csinálnám azt, hogy mindenkire rávetem magam, akin lyuk van. De ha adódik egy lehetőség, például látok a buszmegállóban egyedül várakozni egy lányt, miért ne próbáljak vele szóba elegyedni és megismerni? Legfeljebb elküld a fenébe. Megszoktam már. Hozzáedződtem. Megtanultam kezelni. De legjobb esetben lesz egy aranyos barátnőm! Szóval srácok, ne adjátok fel már a 10. - 20. elutasításnál. Ha barátnőt akarsz, akkor fejleszd magad, és próbálkozz, és tanulj a hibáidból! Ezzel megtetted azt, ami rajtad múlik. Arra, hogy egy lány hogyan reagálja le a közeledésed lényegében nincs ráhatásod. Sose aggódj olyan miatt, amire nem hathatsz, mert csak felemészt.

Tudom, hogy akikhez most ez szól kapásból nyomni fogják a pirosat. Nem baj, voltak nekem is ilyen időszakaim. De remélem, hogy valamennyire majd elgondolkodtok a tartalmán.

2016. ápr. 1. 20:49
 27/32 anonim ***** válasza:
88%

#24 jogos, természetesen a nőnél sem ok, ha lusta. Nem akartam ezt sugallni, egyszerűen a kérdés nem a nőkről szólt, így a kijelentésem ezen oldalán nem is gondolkoztam most. Nyilván a női oldalról is regényeket lehetne írni.

#25 nem párkapcsolatról volt szó, hanem ismerkedésről. A párkapcsolat más kérdés, viszont más a szituáció is.

Ismerkedésnél viszont még szó nincs egyenlőségről. Az egyik felet érdekli a másik. A másik ilyenkor még általában nem érdeklődik az egyik iránt. Tehát az egyiknek fel kell kelteni a másik figyelmét. A másik miért törje magát? Hiszen őt (még) nem is érdekli az egyik.

A válaszom azért van a férfiakra kihegyezve, mert ők azok, akik itt az oldalon általában elvárják, hogy a nő is rögtön érdeklődjön irántuk, és ha ez nem történik meg azonnal, akkor ezt számonkérik, illetve továbbrepülnek egy másik nőre. Nők által kiírt ilyen jellegű kérdéseket nem látsz.

Ez nem azért van, mert minden nőnek minden hódítás megy, mint a karikacsapás. Egyszerűen a nőktől "mit tegyek, hogy észrevegyen", vagy "hogyan lehetnék vonzóbb" típusú kérdéseket találni.

Elég nagy a különbség!

2016. ápr. 1. 20:58
 28/32 anonim ***** válasza:

Most komolyan azt várod el a férfiaktól, h nyálcsorgatva rohanjanak utánad villogó LEDfüzérrel a nyakukban, miközben te állsz a sarkon közönyösen, és minimum a másik 3 oldalról is rohan valaki feléd?

2016. ápr. 1. 21:32
 29/32 anonim ***** válasza:
78%

Na jó, hagyjuk. Mindig belefutok ebbe, segítenék, érvelnék, visszafelé pedig csak személyeskedés és a szavaim kiforgatása jön.

Nem, nem várom hogy bárki ledfüzérrel nyálcsorgatva loholjon utánam. Annyit viszont minimum elvárok, hogy ha már reagál valaki az állításomra, amit normálisan, összeszedetten igyekeztem leírni, az tiszteljen meg egy normális válasszal. A minimum elvárás az lenne, hogy ha már érveket nem talál a másik fél, legalább ne személyeskedjen.

Túl sok lenne?

2016. ápr. 1. 21:43
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

#27: rendben, köszönöm a pontosítást! (#24 vagyok)

Amit írsz ("...általában elvárják, hogy a nő is rögtön érdeklődjön irántuk, és ha ez nem történik meg azonnal, akkor ezt számonkérik, illetve továbbrepülnek egy másik nőre..."), számomra nagyon is elgondolkodtató. Méghozzá azért, mert ha valaki nem "repül tovább", hanem újra (és újra stb.) próbálkozik, akkor meg azért kapja meg a magáét, hogy nem ért a nemből, márpedig a "nem" az akkor is "nem", ha... stb.

Szóval nagyon nehéz ezen kiigazodni. Elhiszem, hogy mondjuk 20-30 év tapasztalattal ez már megy, de huszonéveseknek nincs ennyi.

Szintén elgondolkodtam, hogy akkor hogy kellene működnie az online társkeresésnek. Én ott sokakkal próbálkoztam már, és az esetek elenyésző százalékában méltattak egyáltalán válaszra. Na most, ha ott a lányok maguktól nem írnak rá _senkire_ (ez az én tapasztalatom), akkor ők nem akarnak ismerkedni? (Akkor miért regisztrálnak oda?...)

2016. ápr. 1. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!