Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire kevés magabiztos srác?
Engem teljesen le tudnak venni a lábamról az olyan pasik, akiknek van önbizalmuk, határozottak, talpraesettek, tudnak csábítani. És ez független a külsőtől, mert már önmagában ettől szexi kisugárzása lesz valakinek.
De annyira ritkán találkozom ilyen srácokkal. :S Sokan keverik ezt azzal, hogy valaki bunkó meg nőcsábász, de nem erről van szó.
Csak mondjuk elég gáz, hogy a nőknek kell manapság felszedniük a férfiakat, mert a nagy többség még rájuk írni sem mer, nemhogy leszólítani őket, és alapból is elég szerencsétlenek sokan. Ezt nem lenézésből írom, nincs ezzel semmi baj, csak valahogy régebben nem érzékeltem ezt annyira, mármint még kisebb koromban.
20/N
Én pont fordítva látom. Az 50 kilós végezettség nélküli gyógyegereknek is van arra önbizalmuk, hogy nyomuljanak, aztán meg megsértődjenek, amikor nem kellenek senkinek.
Lehet más körökben kéne keresgélned.
Jaja, női szemszögből olyan egyszerűnek tűnik minden, nem igaz, csak egy kis önbizalom kell, hát mit nem lehet érteni ezen? Hahó mindenki!, itt a megoldás.
Abba ugye nem gondoltál bele, hogy ez egy ördögi kör, akinek sikere van, annak egyre nagyobb az önbizalma, akinek nagy az önbizalma egyre több nőt tud megszerezni. Na most a pasik jó része pont az ellekezőjét éli át tinédzser korában, merthogy egymás után utasítják el. Ezek után természetesen belérögzül, hogy teljesen hiábavaló próbálkozni, legfeljebb akkor mozdul rá egy nőre, ha egyértelmű jelzést kap. A másik véglet meg a fenn említett nőcsábász, aki halomra fekteti a nőket, aztán mehet a sírás, amikor rájönnek, hogy a csodálatos férfi másnap ugyanolyan határozott volt egy másik csajjal is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!