Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyire kevés magabiztos srác?
Engem teljesen le tudnak venni a lábamról az olyan pasik, akiknek van önbizalmuk, határozottak, talpraesettek, tudnak csábítani. És ez független a külsőtől, mert már önmagában ettől szexi kisugárzása lesz valakinek.
De annyira ritkán találkozom ilyen srácokkal. :S Sokan keverik ezt azzal, hogy valaki bunkó meg nőcsábász, de nem erről van szó.
Csak mondjuk elég gáz, hogy a nőknek kell manapság felszedniük a férfiakat, mert a nagy többség még rájuk írni sem mer, nemhogy leszólítani őket, és alapból is elég szerencsétlenek sokan. Ezt nem lenézésből írom, nincs ezzel semmi baj, csak valahogy régebben nem érzékeltem ezt annyira, mármint még kisebb koromban.
20/N
Szerinted kinek nem veszik el a kedvét azok, akik csak "önbizalomnövelés" (WTF?) céljából szórakoznak, mind a való életben, mind társkereső oldalakon? Közben pedig valójában semmi mást sem akarnak, aztán elhajtják az embert.
Sem a nők, sem a férfiak nem maguktól lesznek olyanok, amilyenek. A mai társadalom - leginkább marketingokból - a nők felé orientálódik, és ezáltal visszaszorítja-megszünteti a férfi szerepeket. Kis túlzással nem veszi tudomásul, hogy férfiak is vannak, mert aki férfiakkal mer foglalkozni, arra rögtön rásütik, hogy nőellenes stb. Pontosan ezért van ez a tendencia, és a jövőben ez ugyanezért csak fokozódni fog (gondoltam, szólok).
Szerintem két fő összetevője van: lustaság és felszínesség.
Felszínesség alatt azt értem, hogy minden lányhoz odamegy, aki tetszik neki és rögtön fel akarja szedni. Ez nőként taszító, egyértelmű hogy nem én kellek neki, hanem csak egy nő, mindegy hogy ki. Hát kösz, nem.
Lustaság alatt pedig azt, hogy rengetegen nem tesznek semmit a lányért. Pillanatok alatt döntést várnak, ha nemet mond valaki, akkor se tesznek semmit, továbbmennek a következő lányhoz, hátha.
Még a romantikus filmekben se hullik csak úgy a nyomi főhős ölébe a gyönyörű királylány. Tenni kell az ügyért. Pedig az eléggé habos-mázas világ.
Miért lenne akkor a való életben másképp?
Honnan lenne önbizalmam? Az egész életem abból áll, hogy szinte mindenki b***ogat.
Egyébként sem értek a nőkhöz, nem tudnék mit mondani nekik. Meg tudom, hogy úgysem kellek nekik.
26F
#17: Felszínesség? Tíz nőből 6-7 elég jól néz ki, és sok férfinak nincs is konkrét ideálja, ellentétben veletek, akik kijelentik, hogy nektek barna szemű, barna hajú, minimum 186 és fél centi magas, 56 centis felkarkerületű pasika kell. Mi hol szabunk ilyen hülyeségeket? Gondolkodjál már, miket írsz. :D Sok nő nagyon jól néz ki, hát bocsánat, hogy ilyet le merészelek írni... de ha neked jobb, akkor mind rusnyák vagytok. Oszt' örüjjé'! Azon el kéne gondolkodni, hogy ki jár nagyobb sikerrel? Aki szökőévente leszólít egy neki tetsző nőt (aztán úgy hajtja el, mint hashajtó az ebédet), vagy aki ugyanezt megteszi naponta tucatszor (és jószerivel a huszadik leszólított csaj igent mond neki). Ha szökőévente számolnám ugyanezt a "sikert", akkor 80 év kéne egyetlen nő megfűzéséhez. Felszínesség? Hát rohadtul nem az.
Lustaság? Mégis mit kéne tennie egy átlagsrácnak, ha neked alapból nem jön be? "Harcolni" a kegyeidért? Mondjuk évekig? Tehát éveket valaki pazaroljon el rád, mialatt te összevissza flörtölgetsz, pasizol, a srác meg addig valahol a háttérben sóvárog utánad, majd' 30-35 évesen, amikor már rendesen kiélted magad, úgy döntesz, hogy hát mégis megéri Forrest Gumppal összejönnöd. :D
"Tenni kell az ügyért." Ja, tenni, önmagunkból bohócot, hülyét csinálni a fél ország-világ előtt, aminek következtében jobb esetben talán rábólintasz (megszánva egy aprócska esélykével, csakhogy később elmondhasd, ha dobni kell a tagot, hogy te mindent megtettél, mégse ment a dolog), minden más esetben meg ugyanúgy kiröhögöd a srácot.
Jut eszembe. Te mit tennél meg egy kapcsolatért? Gyanítom semmit, mert a nő szavaiból, a ti szavaitokból lerí (még itt GYK-n is), hogy ti ugyan a kisujjatokat sem mozdítjátok az ismerkedés alatt, nektek nem "feladatotok" egy férfi elbűvölése, lenyűgözése, az kizárólag a pasika kötelezettsége. Ilyenkor hun' van az egyenjogúság, he?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!