Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen mi a nők dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen mi a nők dolga a mai világban? Fiatalnak, szépnek és feszesnek lenni?

Figyelt kérdés

Sokan beszélnek arról, hogy a férfi és női szerepek, meg hogy egy nő az legyen Nő egy kapcsolatban, egy férfi az meg legyen Férfi.

De..

Tulajdonképpen mi a nők dolga a mai világban?

Az anyagi javakat, jólétet és biztonságot a férfinak kell megteremteni, mert ő a férfi. Jóképűnek, izmosnak és erősnek a férfinak kell lenni, mert ő a férfi. A nőket elcsábítani és egy tapasztalt lepedőakrobatának, kiváló szeretőnek lenni, többszörös orgazmust okozni a férfinak kell tudni, mert ő a férfi. Technikai dolgokhoz és mindenhez a ház körül a férfinak kell érteni, mert ő a férfi. A házimunkához is érteni kell, meg milyen férfi az aki főzni se tud magára, no meg minél több terhet le kell venni a nő válláról a házimunkából is, mert te vagy a férfi.

Csak nekem tűnt fel, hogy a nőkkel szemben (főleg a fiatal nőkkel szemben) az ég világon semmi elvárás nincs a mai társadalomban? Max annyi, hogy lehetőleg ne hízzanak el nagyon.

2016. márc. 30. 02:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Nő vagyok.

1. Nem dolgom hogy fiatal legyek.

Hagyjon mindenki szépen érett nő lenni, és idővel megöregedni! Nem fogom hajszolni 30 évesen, hogy 20-nak nézzek ki. Azt méltóságot alulinak látom, mikor 40-es nők még mindig tinilánynak akarnak látszani.

Nem hagyagolom el magam, festem a hajam (korán őszülök), kencézek, sminkelek. De NEM dolgom, hogy kergessem a fiatalság látszatát: plasztikáztassak, botoxoljak, meg ilyenek.

2. NEM az a dolgom, hogy szép legyek. Vannak előnyös adottságaim meg előnytelenek. El kell fogadnom magam így, ahogy másoknak is engem. Ez vagyok én! Nem kötelező felturbózni a mellem, szétszabatni a fejem, meg felismerhetetlenné sminkelni magam. Biztos sokat dobna rajtam is a póthaj, a magassarkú, miniruha, az állandó koplalás és torna. :)

De nekem ezt nem kell csinálni.

3.

A feszességet is kitárgyaltnak tekintem.

Viszont tudok sütni, főzni, kötni és horgolni is, nyáron befőttet és lekvárt főzök. Nyulat és csirkét is vágok. Nem simogatni tartom őket.

Apropó: felrotálom a kertet, állatot trágyázok, kapálok, fát vágok, szőlőt metszek. Tudok vakolni, falat festeni, flexszel vágom a szögvasat, kerítést javítok.

Mert ez viszont a dolgom.

Egyébként meg kiskosztümben rohangálok heti öt napot, és viszem a főnököm cégét. Ez is a dolgom.

Van két gyerekem, őket nevelem, a fent felsorolt dolgaim is értük teszem.

De most törhetem a fejem, hogy nő vagyok-e még?

;)

Majd este szex után megkérdezem a férjemet.

2016. márc. 30. 09:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon jó a kérdés. Nagyon fontos az Önkép, az Önbizalom. Ha mint nő szeretsz ilyen helyzetben lenni, akkor engeded magad a srácok surmó viselkedésének. Megjegyzem, hogy azok a srácok (sokszor 30as férfiak is), akik ilyen helyzetbe teszik a nőket nagy szadisták, akármennyire is szélesen vigyorgóak, ez tapasztalat ;)
2016. márc. 30. 10:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, nem szoktál dolgozó nőket látni, vagy honnan ered ez a kérdés? Ugyanazokat a dolgokat kell megtennie, mint bármelyik férfinak. Dolgoznia, főznie, takarítania, gyereket nevelni, teljesíteni az ágyban, mert aztán meg jön a "nem szexeltünk eleget, megcsaltam". Érdekes, az én környezetemben csak keményen tanuló/dolgozó lányok vannak, akiknek nem az a céljuk hogy eltartsák őket, hanem hogy a elégedettek legyenek önmagukkal, a saját erejükből. Sajnálom, ha olyan körökben mozogsz, ahol ez nem így van.
2016. márc. 30. 10:30
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Hahaha... még hogy nincs elvárás... dehogynincs. Csak azokat írom le, amiket személyesen hallottam és tapasztaltam, különböző férfiaktól, és ezeknek a nagyrésze nem alfahím volt, aki bármit elvárhat, mert úgyis lesz neki vki, aki igyekszik megfelelni. Azt előre leszögezném, hogy nem minden férfira igaz... ugyanúgy, ahogy a kérdező listája sem igaz minden nőre, hiába szeretné úgy feltüntetni.

- szégyen, ha egy nő nem tud főzni

- a házimunka a nő DOLGA, mert a férfit ki kell szolgálni, akkor is, ha mindketten ugyanannyit dolgoznak... az meg nem baj, ha a pasi még a büdös zoknit sem tudja a szennyestartóba belehelyezni

- ha hízik 5-10 kilót a kapcsolat alatt, akár gyerek után, akkor már zsírdisznó és igénytelen (mondja ezt olyan pasas, aki többször 5 kilót hízott, de az más, mert férfi)

- ha náthás a férfi, kezelje úgy, mint egy haldoklót, szolgálja ki teljesen, és viselje el a hisztit (ami ellenkező esetben meg szakítóok kb.)

- ne próbálja meg megbeszélni többször az őt zavaró dolgokat, mert az már hiszti

- ne sminkelje magát egy nő, de smink nélkül legyen hibátlan bőre, mint egy modellnek... ha már van rajta pattanás, egyeneletlen a bőrszíne, karikás a szeme stb., akkor igénytelen és ronda meg beteges tapétavirág

- úgy öltözzön, ahogy a férfi elvárja

- nyaljon az anyósnak akkor is, ha az a legszemetebb ember az egész világon, és folyton fúrja, mert anyucikát nem szabad megsérteni

- ha gyerek van, akkor legyen kiváló óvónő, takarítónő, szakács, ügyintéző egyben, és minden álljon készen a szexre és nézzen ki úgy, mint fénykorában

- kezdeményezze a nő a kapcsolatot, de nehogy meg merje kérni a kezét, mert ugye ott az a fontos, hogy a FÉRFI mikor érett meg rá, és mikor akar házasodni, ha egyáltalán, ugye

- el tudja tartani magát, de nála többet ne keressen, mert az ciki...

- azt mondják, hogy "olyan csajt keresek, akinek van humorérzéke", de az alatt azt értik, hogy az ő vicceiken nevessen, de inkább ne vicceskedjen maga, mert akkor urambocsá kiderül, hogy egy lánynak jobb a humora... ugyanígy az okossággal... legyen elég intelligens ahhoz, hogy ne legyen ciki vele társaságba menni, de ne legyen nála okosabb

- viselje el, hogy a férfi "úgy van bekódolva", hogy nem hűséges, és hunyjot szemet aölött, hogy néha mással kettyint... de a nő rá se nézzen más pasira se

Persze van olyan férfi, aki annyit vár el egy fruskától, hogy jól meg lehessen dugni sokszor meg legyen annyira gyönyörű, hogy a kritikus haverok előtt is lehessen illegni-billegni vele... de ugyanez megtalálható a másik oldalon is. Az alfahímektől a butább csajok tényleg csak azt várják el, hogy az ő párjuk legyen, és ennyi. Vagy a pénzéhes csajok a tök mindegy, hogy kinéző pasastól hogy tartsa el. Ez mind a két nemnél megvan... ugyanúgy, ahogy egyes emberek mindkét nemből irreális elvárásokat támasztanak úgy, hogy maguk nem tudják ugyanazt nyújtani.

2016. márc. 30. 10:42
 15/24 anonim ***** válasza:

14-es vagyok:

amúgy a te listádról, kapcsolatben élő nőként annyit:

1. én többet keresek a páromnál, és egyikünk sem keres irdatlan összegeket... együtt teremtjük meg, nem csak ő, a férfi :). Az én ingatlanomba fogunk beköltözni, autója nincs

2. izma nincs, az izmos pasik nem is szoktam bejönni nekem, csak ritkán, ő mackós-pocakos alkat. Jóképűnek az, legalábbis nekem, de az is biztos, hogy nem egy médiaideál típusú arca van

3. az ágyban tényleg jó :D de most őszintén, ez nem alap egy kapcsolatban, hogy egymésra érezzen a pár?

4. tényleg ezermester típus, de nem várom tőle el, nekem bővne jó lenne, ha kihívnánk egy szerelőt

5. azt igenis elvárom, hogy ő is kivegye a részét a házimunkából, ha már mindketten dolgozunk, és hogyha én esetleg beteg vagyok, akkor ne nyafogjon, hanem meg tudjon magának csinálni egy zacsküs levest. Aránytalanul sokat nem dolgoztatnám, max. a fele-fele, de kicsit konzervatívabb vagyok, és szeretnék jobb háziasszony lenni, így felém billen el a mérleg nyelve

2016. márc. 30. 10:53
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

Ez a kérdés merő provokáció. Ha komoly, az azt jelentené, hogy a kérdező semmilyen kapcslatban nem áll az élettel, a külvilággal, leszámítva a médiumok egy torz szemléletet, trendet közvetítő szűk szeletét...

Egyébként, én tanulok, dolgozom, mindezek mellett kézzel művelem a jókora kertet, ami okosan gazdálkodva pár év múlva már képes lesz több ember ellátására. Világ lustája vagyok, úgyhogy folyton azon agyalok, hogyan oldjam meg a dolgokat kreatívan, sokkal hatékonyabban, mint ahogy papír szerint sikerülne. A hivatásom és a hobbijaim tesznek róla, hogy sem szellemileg, sem fizikailag ne épüljek le. Nem járok szépségszalonokba, annál több eszem van, mégis közel harminchoz elkérik a személyim, ha sört rendelek egy pubban; nemrég 17 éves húgom pasija nézett az osztálytársának.

Nem várok egy férfitól sem anyagi jólétet, sem kidolgozott testet (mellettem úgyis kifejlődik az a fizikum, csak idő kérdése), de azt igen, hogy valóban, lelkileg is férfi legyen. Rám nem való a nadrág, és bár nem vagyok gyáva, nekem fontos a tudat, hogy "elengedhetném" magam valaki mellett (a nőies, bújós ént). Szerintem ezekben nem sok újdonság van, inkább a jól bevált klasszikus minta, amit keresek.

2016. márc. 30. 10:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A leghajmeresztőbb elvárás,amit konkrétan megkaptam: igazat kell adnom,akkor is ha nincs igaza,mert ő a férfi,ő a domináns...

Hát,b+, én meg qrvára nem fogok igazat adni egyetlen olyan esetben sem,amikor nincs igaza az illetőnek.

A fenti elvárás egyébként azon bukott ki,hogy a Jégkorszak melyik részének végén jönnek elő a mamutok...én a másodikat mondtam,ő az elsőt... És ezért én nem tekintettem férfinak! :-D

2016. márc. 30. 11:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Az én ismeretségi körömben egyetlen egy olyan pár sincs, ahol a nőnek egyetlen dolga az, hogy fiatal, szép és feszes legyen, és minden más, az anyagi biztonság, a háztartás, a gyereknevelés a férfi dolga. Valószínű, hogy más körökben mozgunk.
2016. márc. 30. 13:05
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha ennyit vársz el az a te bajod. A környezeted is fura lehet ha nem látsz benne követendő női mintát.

Én most többet keresek mint a párom. Főzök, mozgok, programozok sőt volt képem szingliként kocsit venni magamnak. Borzasztó. Biztos velem van a baj amiért nem elsőszámú célom kiszolgáltatni magam....

2016. márc. 30. 13:16
 20/24 anonim ***** válasza:

én pont fordítva látom

a nőknek rengeteg feladatuk van, míg a férfiaknak alig.

a nőknek is kell biztosítani valamilyen szinten az anyagiakat, főleg ha egyedülállóak de amúgy sem egészséges valaki mástól függeni. alapvetően a nők végeznek több házimunkát, te is azt írod hogy le kell venni a vállukról belőle. a nőknek jónak kell lenni az ágyban, tehát jó barátnőnek kell lenni. gyereket is a nőknek kell nevelni mert hát ugye amíg a férj dolgozik addig a gyerekkel kell foglalkozni. ezek mellett legyen jó szociális élete, legyenek barátai mert milyen már az aki csak otthon ül. na mindezek mellett még jól is kell kinézni: fiatalnak, szépnek és feszesnek lenni. igen. szerintem nem könnyű dolog nőnek lenni. az ideális az lenne ha a pasi is besegítene ahogy leírtad de a valóságban kevés az olyan aki részt tud venni a többi feladatban. általában csak dolgoznak aztán otthon leülnek a fotelben a tv elé és nyomkodják a távirányitót. szomorú

2016. márc. 30. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!