Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen mi a nők dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen mi a nők dolga a mai világban? Fiatalnak, szépnek és feszesnek lenni?

Figyelt kérdés

Sokan beszélnek arról, hogy a férfi és női szerepek, meg hogy egy nő az legyen Nő egy kapcsolatban, egy férfi az meg legyen Férfi.

De..

Tulajdonképpen mi a nők dolga a mai világban?

Az anyagi javakat, jólétet és biztonságot a férfinak kell megteremteni, mert ő a férfi. Jóképűnek, izmosnak és erősnek a férfinak kell lenni, mert ő a férfi. A nőket elcsábítani és egy tapasztalt lepedőakrobatának, kiváló szeretőnek lenni, többszörös orgazmust okozni a férfinak kell tudni, mert ő a férfi. Technikai dolgokhoz és mindenhez a ház körül a férfinak kell érteni, mert ő a férfi. A házimunkához is érteni kell, meg milyen férfi az aki főzni se tud magára, no meg minél több terhet le kell venni a nő válláról a házimunkából is, mert te vagy a férfi.

Csak nekem tűnt fel, hogy a nőkkel szemben (főleg a fiatal nőkkel szemben) az ég világon semmi elvárás nincs a mai társadalomban? Max annyi, hogy lehetőleg ne hízzanak el nagyon.

2016. márc. 30. 02:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
28%
Jó a kérdés.
2016. márc. 30. 02:15
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
Miért, neked bárki jó lenne barátnőnek? Vagy nem válogathatsz? Így se jut?
2016. márc. 30. 02:22
 3/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem valamilyen szinten önállónak lenni, tudni magáról gondoskodni és késznek lenni arra, hogy egy férfival együtt kialakítani egy olyan életet,amiben egymást előrevihetik, családot tudjanak alapítani. Írod az anyagiakat, ebben is ugye alapot adni a férfinak, hogy közös életük legyen. Ez jelentheti azt, hogy hasonlóan képzett,erős legyen, támasz legyen. (gondoskodás, empátia,háziasság) Ismerje és megélje a saját nőiességét, amelyet a férfi meglát benne. Nem olyan egyszerű, mint gondolod! (vonzalom, érdekesség miatt) Tudjon megújulni, ötletes lenni a kapcsolatban. A külső és a belső nem mindig adott dolog, van hova fejlődnie mindkét félnek a kapcsolatban, és egyedül is. De valahol elég felkészültnek lenni egyedül arra, hogy megállja a helyét az életben, hogy egy olyan helyzetben legyen, amiben tud párkapcsolatban is élni, alkalmazkodni.
2016. márc. 30. 02:28
 4/24 anonim ***** válasza:
85%

Előny ha be tudod fizetni a számlákat és tudsz enni egyedülálló nőként is...

25l

2016. márc. 30. 03:20
 5/24 anonim ***** válasza:
52%

Ha csak a kapcsolatokat nézzük, akkor a férfi dolga a szeretett nőt ragyogtatni, a nő dolga pedig azt a férfit maga főlé emelnie.

De ma egy nőnek a legnehezebb, hisz mindenhol meg kell felelnie. Nagyobbak az elvárások a nők felé, hiába is hisszük az ellenkezőjét.

2016. márc. 30. 06:44
 6/24 anonim ***** válasza:
96%

Amiről te írsz, az egy agglegény, aki szexkapcsolatot keres, az se baj, ha fizetős.

Nem kell messze menni példáért, nézd meg a szüleid: ezt látod egy mai párkapcsolatban!?

Apád dolgozik, süt-főz-takarít, anyud egyetlen feladata, hogy feszes és szép legyen?

Másrészt ha ilyen sarkakata/rubintréka jellegű cicababát akarsz magad mellé, akkor igen. Te napi 8 órában gürizel, hogy ki legyen fizetve a fitness bérlet, szólj, kozmetikus, fodrász, manikűr, ruhatár, szilikoncici, a csajod meg napi 8 órában jár edzésre meg szépségszalonba.

2016. márc. 30. 06:45
 7/24 anonim ***** válasza:
48%
Meg más alá,mert ugye te a napi güritől elfáradsz és nem tudod úgy megrakni,mint egy hasonló kondibu zi,aki más sem csinál...
2016. márc. 30. 07:03
 8/24 anonim ***** válasza:
14%

Én így làtom a férfinél a túlélési érték,a nô dolga hogy szép kívànatos szexy legyen,nôies akit mindig kívànok.

Csak sajnos a nôk max 5%-a marad szexy és csinos a többi beasszonyosodik.

De igy van kérdezô én magam mosok,fôzök ha kell,a nô inkàbb menjen és szépüljön.

2016. márc. 30. 07:36
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
De érdekes a kerdes. En egy kicsit másképp gondolkodom ezzel kapcsolatban. Szerintem, ha a no egyedülálló akar lenni, az nehezebb dolog olyan 20-30% kal. Viszont parkereses könnyebb találnia 20-30%-kal. S ez valamelyest kiegyenlíti egymást.
2016. márc. 30. 07:36
 10/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát én olyan nőt fogadnék csak páromnak, aki ugyanúgy részt vesz az anyagi javak megteremtésében mint én, vannak ambíciói, elvárom, hogy ő is úgy ki tudjon elégíteni szájjal, hogy csillagokat lássak, aktusnál pedig ne legyen fadarab, legyen benne szenvedély, fantázia. A házimunkát pedig alap, h felosztjuk, együtt vezetjük a háztartást.

Ja, és szeretem, ha egy nő erős, izmos, nem veti meg a kondit, vagy bármilyen sportot és figyel az alakjára.

Senki se tiltja meg azt, hogy a férfiaknak is legyenek ilyen elvárásaik ^^ és szerintem egy értelmes nő szeretné lenyűgözni a férfit és minél több dologban helyt állni és nem akarja, hogy abból álljon az élete, hogy kiszolgáltatja magát és próbál nem elhízni.

Nálam csak ilyen nők jöhetnek számításba. :) Én is szeretem odatenni magam, megfelelni, szóval semmi bajom azzal ha el van tőlem várva, hogy adjak magamra, nézzek ki jól, elégítsem ki a nőt, értsek dolgokhoz, legyen munkám, céljaim stb.

2016. márc. 30. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!