Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdemlem meg végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdemlem meg végre a boldogságot?

Figyelt kérdés
Nem akarok a nap 1000. siránkozó lúzerja lenni,és nem is siránkozásból írtam ki a kérdést,csak már tényleg totál elegem van az egészből.Lassan 24 éves férfi leszek,és nem volt még soha sem barátnőm.Egyszerűen akárhogy akarom,nem találok magamnak barátnőt.Akivel részemről lehetne valami,az általában foglalt,vagy pedig szimplán nem akar magának párt.Volt olyan is hogy azt hittem hogy több lehet a lánnyal mint barátság,de kiderült hogy csak az agyamat húzta,majd összeállt mással.Baráti társaságban nincs barátnőnek való csaj,a fősulin pedig kevés a lány,mert műszaki karra járok,fősulis bulik pedig nincsenek.Annyira szeretnék már végre egy kapcsolatot,de valamiért nekem ez nem akar összejönni,és már nagyon utálom az egyedüllétet.Teljesen normális,káros szenvedély mentes ember életét élem.A külsőmben semmi taszító nincs,mondták is már hogy jóképű vagyok,de ugye ez relatív.Szerintetek hol találjak magamnak egy értelmes,nem bulizós,nem pláza pcsa párt?Ti hol ismerkednétek?

2016. márc. 26. 22:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#6 amit írt az meg ku rva érdekes egyébként, 'normális' lányokról beszélt aztán meg azt mondja hogy meg lehet őket szerezni ha 'jobban nézel ki mint a pasijuk'?:DD álljon meg a menet, akkor ott már nem 'normális' lányról van szó hanem egy ócska ostoba libáról. bár kinek mi a normális, gondolom egyesek csak külső alapján mondják hogy normális vagy 'nem normális'. azoknak meg részvétem.
2016. ápr. 9. 13:52
 12/15 A kérdező kommentje:
A bulizás nem az én világom.Sosem volt az.Persze én is szeretek néha kikapcsolódni,de akkor is sokkal többet ér nekem egy kis laza iszogatós beszélgetős este a szűk baráti körrel.Normális lány alatt pedig azt értem,hogy nem mindene a bulizás,adjon magára,de nem kell a szoli,műköröm,festett haj,és a legújabb ruhák,tehát inkább a szolidabb lányok jönnek be.Ami viszont kizáró ok az a dohányzás.Hobbim igazából nincs,a netes ismerkedést is próbáltam,eddig kisebb nagyobb sikerekkel.
2016. ápr. 9. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan vannak így lányok is (köztük én is), hogy végre egy normális férfit szeretnének maguk mellé, de valahogy nem jön össze! :) Igazából szerintem csak nyitott szemmel kell járni és meg kell próbálni nyitottnak lenni az emberek irányába, mert végül is sohasem tudhatod, hogy életed szerelme a villamos megállóban jön majd szembe, vagy mondjuk egy kiállításon botlasz bele! :) 22/N
2016. ápr. 26. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Erre keresem a valaszt en is.
2016. ápr. 27. 11:52
 15/15 anonim ***** válasza:
#13 Vagyunk páran normális férfiak, csak ti mindig a barátzónába tesztek bennünket. Erről ennyit.
2016. júl. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!