Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha folyton olyan férfi kell, aki nem becsül meg, mert aki meg szeretne, amellett úgy érzem, hogy nem érdemlem meg a törődést?
Figyelt kérdés
Menjek pszichológuhoz? Mert már évek óta nem változik a helyzet... :(
20/L
2015. jún. 16. 15:19
1/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled. Minden nő olyanok után fut, akik le sem szarják.
2/12 anonim válasza:
Évek óta?? Még csak 20 éves vagy, majd most talán változni fog, ha nem egy éretlen idiótával ismerkedsz vagy nem egy nagymenő köcsöggel aki el van telve magától.
3/12 anonim válasza:
Nem kell aggódnod, fiatal vagy,még nem találtad meg a megfelelő párt.
Pszichológus? Szerintem ne.
Ha 10 év múlva sem változik a helyzet,akkor talán.
4/12 MolotovPunk válasza:
Nincs azzal semmi gond,mindenkinek saját döntése,hogy kit választ maga mellé.
Csak,ha esetleg elhagy,vagy megcsal a (pasid) akkor ne panaszkodj...
5/12 anonim válasza:
Hát bajod nem lesz, ha elmész kicsit terápiára. Ott felkészült emberrel lehet beszélgetni a témádról.
6/12 anonim válasza:
Például addig ne pasizz amíg önmagadat nem tanulod meg értékelni. Vágj bele olyanba amire később büszke lehetsz.
7/12 anonim válasza:
Ilyesmi eset voltam, de én azért, mert kisebbségi komplexussal, önbizalomhiánnyal és önértékelési gondokkal küzdöttem. Nem mentem pszichológushoz, mert minden gondomra egyedül én vagyok a megoldás, más nem tud rajtam segíteni. Sokkal jobb a helyzet most, mint pár éve. Egyszerűen túlléptem rengeteg komplexusomon.
8/12 anonim válasza:
#Békével jött: Hát valaki megoldja maga, más meg nem. Az biztos, hogy ha valaki el is megy terápiára, akkor is ő magának kell cselekednie, a lélekdoki max. segíteni tud. Bizonyos embereknek gyorsabban megy, mint egyedül.
9/12 anonim válasza:
Nem kell dokihoz menni, csak egy kis tudatosságra van szükség, és azonnal meglátja az ember, hogy a nagy problémáknak hitt dolgok valójában csak illúziók. Problémák valójában nem is léteznek, csak az ember csinál a dolgokból problémát.
10/12 anonim válasza:
#9 mindketten magunkból indulunk ki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!