Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben találjam meg a boldogságot, ha a nők terén halálra vagyok ítélve? 28/F
Az ismerkedés nem megoldás, mert az összes csaj aki nekem tetszik mind elutasít, és nekem elegem van ebből. Akinek én tetszem azok meg a molett, lelki sérült, érzékeny nők. Úgy látszik ez az "kategóriám". :S Én viszont nem akarok tőlük semmit.
Következésképpen egyedül fogok maradni.
Akik hasonló helyzetben vannak mit csinálnak?
hobbi, munka, sport
mind a 3nak van több 100 elágazása.
A lelki sérülteknek legalàbb van lelke. Veled ellentétben.
A molett lànyok meg nem is emberek, fujj.
Te még egy két tonnàsat sem érdemelsz.
Aki elutasìt, annak esze van.
Tanulhatnàl egy érzékeny lànytòl. De remélem egy sem àll szòba veled, amikor ràébredsz a dolgokra.
Mi az hogy az ismerkedés nem megoldás?
Szedd már ráncba magad ember vagy irgalmatlanul felpofoztatlak! :D Mégis mire vársz? Hogy a jó nők kegyesen bekopogtassanak hozzád? Nem a homokba kell dugni a fejed és mamlasz módon sajnáltatni magad. Ha pofára esel, kelj fel, porold le magad és menj tovább.
Nem csipázod a molett lelki sérülteket, Te is az vagy barátocskám. itt nyöszörögsz, mint valami öregasszony, aki keményet szarik, és fáj a seggelyuka tőle. :D
Kapj észhez, mert kiverem belőle a tudományt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!