Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25 éves, egyetemi diplomával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves, egyetemi diplomával rendelkező fiatalember vagyok, aki jelenleg a munkájának él. Lehet, hogy a munkahelyen elég gyakran fellépő stressz vagy egyéb miatt nincs párom, igaz, eddig se volt. Mit tegyek, hogyan találjam meg az igazit?

Figyelt kérdés
szerelem, párkapcsolat

2015. szept. 24. 16:23
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha 25 évig nem volt, kár a munkahelyre meg "egyéb okokra" fogni. Tini lányt nagyon egyszerűen fel lehet szedni, máskülönben nem értem, miért ebbe a kategóriába írtad.
2015. szept. 24. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
40%
Ne keresd, majd találsz!
2015. szept. 24. 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
30%
mond azt, hogy szódásüveg-szemüveges vézna informatikus vagy, aki önhibáján kívül szüzen maradt.
2015. szept. 24. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem keress az Interneten vagy az utcán. Igazi meg nincs. A nők jönnek és mennek, mint a villamos. Egy se után érdemes rohanni. Egyébként meg menj közösségbe, néha kapcsolódj ki, ne csak dolgozz.
2015. szept. 25. 20:10
 5/10 anonim ***** válasza:

25 éves főiskolai diplomával rendelkező fiatal nő vagyok. Félév múlva már egyetemi diplomával is rendelkezni fogok (remélem), mellette pedig a teljes munkaidős munkámnak élek. No meg az egyetemnek.

Párom nincs, de a barátnőimre még a rengeteg teendőm mellett is jut időm. Stressz van, de ezt egy párkapcsolat örömteli pillanatai feloldanák. Hasonlóan munkamániás, mondhatni már már karrierista párt keresek, aki megérti, hogy lehet hogy 4-ig tart a munkaidőm, de ha 6-ig van dolgom, akkor 6-ig kell dolgoznom. Ha este 9-kor mennek a készenléteseink, akkor este 9-kor fognak felhívni és adott esetben berángatni otthonról... Na ezt kevesen bírják, én meg nem bírom a feszkót, ha emiatt kapom az ívet, ergo normális párkapcsolat gyakorlatilag kizárva. Nem érzem magamat betegesen karrieristának, tudni fogom, ha meg kell állnom, de jelen pillanat imádom a munkámat és felelősségteljes, kezdő középvezetőként ott kell lennem mindenhol.

A dolgokban a csavar, hogy találtam egy nálam sokkal inkább elhivatottabb férfit, aki látástól-vakulásig dolgozik. A szakmánk kvázi majdnem ugyanaz. Megértem a stresszt, amit a munkahelye vált ki benne és ő is megérti az én nyűgeimet, így ha az ismerkedés jól megy és az élet más területein is hasonlóan jól megvagyunk, akkor gyanús hogy ő lesz életem szerelme! :D

2015. szept. 26. 18:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne a tinik között keresd!
2015. szept. 26. 19:04
 7/10 anonim ***** válasza:
33%
Ha tinit akarsz felszedni(téma miatt) akkor vegyél egy BMW-t arra bukik a könnyű vérű réteg pénzed van rá biztos mert dolgozol ...
2015. okt. 4. 04:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki otthonról amikor csak teheted. Biztos van olyan barátod, unokatesód, bárkid, akivel nem totál azonos a baráti köröd, ő bemutathat új embereknek. És közhely, de ne akarj görcsösen kapcsolatot. Akkor sosem jön össze. Tudom, hogy idegesítő tanács, de nem véletlenül mondják olyan sokan, hogy egy kicsit fél vállról kell venni a dolgokat. Ne fuss senki után, légy büszke. az ismerkedést fogd fel egy játékként. Gondolkodj úgy, mint a milliomosok, akik kaszinózni járnak. Ha nyernek az jó, ha veszítenek nem tragédia - így állj az elején a lányokhoz is. Én is akkor ismertem meg a barátomat, amikor már nem is érdekelt az egész párkapcsolat témakör. Sok sikert!
2015. okt. 14. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyúlj bele a sűrűjébe!

Kezdj magaddal valamit!

Élvezd az életet!

Nőzz!

2015. okt. 14. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:
ha eddig nem volt ebben részed, változtass az életeden, járj társaságba, máshova, legyen új hobbid, új napi rutinod, menj el párkapcsolati szakemberhez, mozdítsd ki magad a nulla szögből
jan. 16. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!