Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben találjam meg a boldogságot, ha a nők terén halálra vagyok ítélve? 28/F
Az ismerkedés nem megoldás, mert az összes csaj aki nekem tetszik mind elutasít, és nekem elegem van ebből. Akinek én tetszem azok meg a molett, lelki sérült, érzékeny nők. Úgy látszik ez az "kategóriám". :S Én viszont nem akarok tőlük semmit.
Következésképpen egyedül fogok maradni.
Akik hasonló helyzetben vannak mit csinálnak?
Ez nem beszólás volt. Csak te túlságosan szűk látókörű vagy, negatív hozzáállással. Nem vagy optimista.
Te is ugyan olyan, lelki sérült vagy, mint az említett molett nők, akiknek tetszel. A következtetésed egy adag baromság, mert nem vagy képes összeszedni magad. Ahelyett itt síránkozol, mint egy kisgyerek.
Nagyra vágynál, de ha nem sikerül valami, akkor feladod. Te csak elfogadod a helyzetedet és egy helyben toporogsz.
Millió meg egy nő van, olyan nincs hogy ne tudnál összejönni valakivel, aki tetszik.
Ne csak a cukormáz külsőre hajts. A saját mércédet magasra akarod tenni kisapám. Te szerintem csak egy ideált keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!