Hogy találjam meg a boldogságot? 21/F Nem tudom igazán, hogy mi tenne boldoggá, mi az életem értelme, mivel foglalkozzak.
az első válasz tetszett :-)
jók az anyagi értékek, külsőségek, pénz, de szerintem nem ez a lényeg
a boldogság szerintem a legfontosabb és hogy találjak egy hozzám illő csajt és természetesen azt csináljam, amit szeretek
de még egyáltalán nem tudom, hogy mit kezdjek az életemmel.
azt viszont tudom, hogy nem akarok beállni a sorba és egy átlagember lenni és élni azok unalmas életét
Át érzem a helyzeted, én se tudom még hol a helyem, mibe tudnék kiteljesedni, ezt nehezíti hogy nem kapom meg a megfelelő támogatást. A hiányérzet a kudarcok, és a tehetetlenség megfullaszt. Nem látom a kiutat már, és az egyetlen dolog amim marad az a remény de már az is egyre halványabban. Ha érdekel írj nekem kívülről valahogy mindig könnyebb segíteni :)
Ezt az istenes dumát meg hagyjuk már, tudom nincs jogom másokat becsmérelni, de attól nagyon ideges tudok lenni amikor valami szentfazék ilyenekkel jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!