Hogyan találjam meg, hogy mivel foglalkozzak majd?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom, hogy mi akarok lenni. 17 éves vagyok, és ez azért jutott eszembe, mert most kell fakultálni. A legtöbben ilyenkor már bírnak elképzelésekkel, hogy merre akarnak továbbmenni. Én nem tudom. Vannak bizonyos dolgok, amik érdekelnek, pl. a biológia, de az is csak részben. Tehát kisgyerekként mindig a rovarokkal foglalkoztam, így azokhoz értek. A madarakat is nagyon szerettem, jártam megfigyelésekre, de valahogy ezt is mindenestül kinőttem. Ráadásul a biológia sok része nagyon nem érdekel, ilyen pl. a szövettan és leginkább a biokémia. Tehát én szeretem megfigyelni az állatokat pl. de a belső, aprólékos felépítés nem érdekel. Nagyon nagy akaraterőm van, és nagyon jól el tudok merülni abban, amit kiválasztok, csakhogy jelenleg nincs ilyen. Hogyan találhatnék célt?
2010. márc. 25. 19:04
1/5 anonim válasza:
Ez igen! Én is pont ugyanígy vagyok ezzel, csak 1 évvel fiatalabb... Tehát nekem még nem kell választanom, szerencsére. Valahogy én is kinőttem ezt a fajta érdeklődést.
Várom a válaszokat, mert a szüleim már nagyon nyaggatnak! :D
2010. márc. 25. 22:03
2/5 anonim válasza:
Hát.. nálam ez könnyű..
Én már gyerekkorom óta környezetvédő,régész szeretnék lenni.
Azért szeretnék környezetvédő lenni, mert szeretek ezzel foglalkozni és valami jót cselekedni, de ami a legjobban érdekel az ásványkincsek (amikből az energiát nyerjük), tehát az energia ellátásának pótlására egy környezetbarát módot kitalálni/feltalálni.
Régész pedig azért lennék, mert kalandra vágyom :P
Nekem annyi tervem lenne, én például úgy szeretnék orvos lenni, vagy valami egészségügyi szakmát találni, pszichológus, óvónő <-- ezek egyszerűen remek szakmák, csak kár, hogy hallássérült vagyok, így semmi értelmeset nem tudok, csak a konzervgyárost, vagy gyári munkás .___. . Kitünő tanuló vagyok, de most egyszerűen nem látom értelmét annak, hogy tanuljak, elszomorító... és félelmetes. Örülj neki, hogy neked nincsenek ilyen problémáid ^^'.
2010. ápr. 2. 22:37
5/5 Baltaarcúu válasza:
Szia!
Én 28 évesen se tudom igazán mivel kéne/akarok foglalkozni...most úgy a "semmi helyett jó ez" munkákat csinálok,de nem igazán jön az ihlet....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!